Извор: Југмедиа/Региони архива вести 15.06.2017

ДАНИ ЗА ЗАБАВУ После Лесковачког лета – Лесковачки карневал

Југмедиа 15.06.2017
Етно комплекс Шоп Ђокићеве куће у центру Лесковца, у наредним данима биће идеално место за забаву и дружење јер ће сутра по седамнаести пут свечано бити отворени Лесковачки летњи фестивали, који ће трајати у периоду од… »

Скот: Има разлога за бригу због руског центра у Нишу

Југмедиа 15.06.2017
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кајл Скот рекао је данас у Нишу да „има добрих разлога за забринутост“ због постојања Руско-српско хуманитарног центра у Нишу. „Не знам тачно шта они раде, никада нисам… »

Средњевековна тврђава Кале добија стари сјај

Југмедиа 15.06.2017
Вршилац дужности шефа Мисије Делегације Европске уније у Београду Оскар Бенедикт, градоначелник Пирота Владан Васић и амбасадор Бугарске у Србији Ратко Влајков, свечаним откриванејм табле означили су данас почетак радова… »

Владичин Хан и Сурдулица заједно решавају проблем отпадних вода

Југмедиа 15.06.2017
Представници две суседне општине Владичиног Хана и Сурдулице, заједно ће радити на решавању проблема одвођења отпадних вода, утаначено је међусобним уговором. У Владичином Хану потписали су уговор са „Еко-водо… »

Четири фирме, и по једна улица и кафана сутра без струје

Југмедиа 15.06.2017
У периоду од 8 до 18 сати сутра ће без струје бити Текстилна улица број 46, 48, 52, 54А, као и фирме: Бебиснови, Бонта Италијане, БВГ Комерц, Дивидед и кафана Колиба. Струје неће бити због радова екипа Електродистрибуције… »

Продаја хотела „Железничар“ добро решење за грађане Врањске Бање

Југмедиа 15.06.2017
Један од проблема који оптерећују грађане Врањске Бање јесте статус хотела „Железничар“ који је затворен 2015. године одлуком Желтуриста. Намера новог власника у договору са Министарством привреде је да се хотел прода… »

Раднци Јуре се полицији жалили на мобинг, тужилаштво на потезу Синдикалисти: Јура да поштује Устав, а Србија да га брани

Југмедиа 15.06.2017
У наредних неколико дана биће одлучено да ли ће против неколико шефова (тим лидера) у лесковачкој фабрици Јура бити поднете кривичне пријаве због мобинга и малтретирања радника, сазнајемо из извора блиских полицији и… »

Вучић светске званичнике гости лесковачким ајваром и пиротском пегланом кобасицом

Југмедиа 15.06.2017
На инаугурацију председника Србије Александра Вучића следећег петка долази чак 7.000 званица из читавог света, а њима ће се у Палати Србије служити пеглана пиротска кобасица и ајвар из Лесковца, пише Српски Телеграф. Као… »

О медијима и таблоидизацији

Југмедиа 15.06.2017
У петак 16. јуна у Врању ће у библиотеци „Бора Станковић “ од 12 часова бити одржан разговор на тему “Публика као (не)критика”, која има за циљ да да отвори јавну дебату о друштвеном статусу и утицају савремених… »

Комично дело кроз Шекспира

Југмедиа 15.06.2017
Ученици Гимназије из Врања извешће вечерас представу на енглеском језику “То Мацбетх ор нот то Мацбетх” у сали ове средње школе са почетком од 19:30 часова. Ова представа је заправо дело самих ученика будући да су… »