Извор: Југ пресс/Региони архива вести 15.06.2017

Обука за безбедну вожњу мотоциклиста

Југ пресс 15.06.2017
ЛЕСКОВАЦ Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије покренула је пројекат „Тренинг безбедне вожње за мотоциклисте и мопедисте“. Циљ је повећање безбедности једне од најрањивијих категорија учесника у… »

Лесковачки Летњи фестивал почиње 16. јуна

Југ пресс 15.06.2017
ЛЕСКОВАЦ Лесковачки летњи фестивали или Лесковачко лето почеће у петак 16. јуна и трајаће две недеље, односно до 1. јула, најављено је данас, на конференцији за медије у Туристичкој организацији Лесковац. „Наши… »

У Нишу подељене стипендије најбољим ученицима и студентима

Југ пресс 15.06.2017
НИШ У Официрском дому у Нишу данас је 85 талентованих ученика средњих школа и 17 студената из Ниша добило стипендије од града. За ове стипендије издвојено је 14 милона динара, а износ месечне рате је шест хиљада динара… »

Састанак са родитељима деце која путују на море

Југ пресс 15.06.2017
НИШ У основној школи „Свети Сава“ руководство Градске општине Медијана одржало је састанак са родитељима деце која ће прва кренути на летовање у Грчку. Деца ће бити смештена у хотелу Катарина у Олимпик Бичу, а… »

Врање при врху градова у Србији у издавању елекронских дозвола

Југ пресс 15.06.2017
ВРАЊЕ Врање је остварило изузетне реултате у оквиру реализације пројекта ,,Подршка имплементацији система за електронско издавање градјевинских дозвола“ који је спровео НАЛЕД уз подршку Европског ПРОГРЕС-а, Европске уније… »

Гради се здравствено-административни центар у насељу Анчики

Југ пресс 15.06.2017
ЛЕСКОВАЦ Радове на изградњи објекта здравствено – административног центра у насељу „Анчики“ обишао је данас градоначелник Горан Цветановић који је изразио задовољство што су након дужег времена они настављени… »

Цветановиц: Град ниста не мозе да уради око хотела Београд

Југ пресс 15.06.2017
Лесковац Градонацелник Лесковца Горан Цветановиц рекао је да ‘град ниста не мозе да уради ‘ везано за хотел Београд. Он јео објаснио да је хотел приватно власниство али није рекао ко је власник, о цему се у Лесковцу нагадја… »