Извор: Н1 Инфо/Забава архива вести 15.06.2017

Н1 Специјал са глумцима из култне "Аудиције"

Н1 Инфо 15.06.2017
Како је до тога дошло и због чега се поново окупља постава легендарне "Аудиције"? Овај пут уместо на југословенску иду на регионалну турнеју. Хоће ли бити прилагођавања текста за представе у различитим државама? Колики је… »

Чудесна девојчица на премијери Чудесне жене у Београду

Н1 Инфо 15.06.2017
Београдској премијери филма “Чудесна жена“у биоскопу Синеплекс Ушће, присусвовала је осмогодишња шкотска глумица Лили Аспел, која у филму тумачи улогу мале принцезе Диане, пре него што постаје Чудесна жена. Лили је… »

Нова летња освежења - сладоледи од поврћа

Н1 Инфо 15.06.2017
Посластичарнице већ дуго у својој понуди најслађег летњег освежења немају само сладоледе са укусом ваниле или јагоде, али у Немачкој специјалисти за израду сладоледа сада нуде сладоледе са укусом поврћа. Тако… »

Скоро половина грађана САД неће ићи на летовање

Н1 Инфо 15.06.2017
Скоро половина грађана САД неће отићи на летовање ове године, углавном због финансијских потешкоћа, показали су резултати истраживања агенције Асошиејтед прес (АП) и истраживачког центра НОРЦ. Резултати истраживања… »

Индијца угризла змија, он угризао жену да би умрли заједно

Н1 Инфо 15.06.2017
Свестан неминовне смрти после уједа змије отровнице, Шанкар Раи из индијске државе Бихар угризао је своју супругу како би заједно умрли. Жена је преживела јер јој је на време указана лекарска помоћ. Шанкар Раија је угризла… »

Гориллаз праве ливе стреам концерт преко Фејса и Јутјуба

Н1 Инфо 15.06.2017
Гориллаз су заказали ливе стреам концерт који ће публика широм света моћи да гледа у 360 степени на Фејсбуку и Јутјуб каналу. Свирка је заказана за 20. јун у 21.30х, а они ће овом приликом одсвирати цео нови албум "Хуманз"… »

Тамне воде Босфора сада јарко тиркизне боје

Н1 Инфо 15.06.2017
Цветање мора обојило је воде око Истанбула у тиркизну боју. Природни феномен назван процватом фитопланктона претворио је обично тамне воде Босфора и Златног рога у јаку нијансу тиркизне боје. То је изазвано микроскопским… »

Родман поклонио Ким Џонг Уну слагалицу, сапун и књигу

Н1 Инфо 15.06.2017
Бивши амерички кошаркаш Денис Родман поклонио је севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну између осталог и књигу "Умеће договора" председника САД Доналда Трампа. Агенција Асошиејтед прес наводи да је Родман тим поклоном… »