Извор: Телеграф/Региони архива вести 15.06.2017

Зоран се распремао после напорног радног дана, када га је нешто пецнуло за ногу. Задигао је тренерку да склони комарца, и…

Телеграф 15.06.2017
Овакав ужас у Житорађи нико не памти. Зорана С. (61) из села Подина у општини Житорађа ујела је змија у ходнику породичне куће и то у вечерњим сатима. Ујела га змија док је спавао, а он угризао жену како би умрли… »

Војска прима још 675 професионалних војника: Ево како можете да се тамо запослите

Телеграф 15.06.2017
Подношење пријава, уз проверу физичке способности, биће организовано 30. јуна од 7.30 до 10 часова у касарнама чије адресе се налазе у конкурсу. Министарство одбране и Војска Србије отворили су конкурс за пријем још 675… »

Позната листа учесника за Маин "Еартх & Ски" стаге Нишвила!

Телеграф 15.06.2017
Улазнице се могу купити на свим продајним местима у мрежи ЦС Евентим у Србији и иностранству, као и путем онлине продаје на ввв.евентим.рс. 34. Интернационални нишки јазз фестивал “ Нишвилле 2017” одржаће се од 10. до… »

Карлеуша и Тошић дошли на наступ Марије Шерифовић, кад је певачица чула да су ту имала је урнебесан коментар! (ВИДЕО)…

Телеграф 15.06.2017
Одмах по повратку из Дубаија Јелена и Душко дошли су да слушају Марију која, бар ако је судити по реакцији, није знала да ће они бити ту. Марија Шерифовић синоћ је у Београду одржала спектакуларан наступ, а сплав на ком је… »

Девојка из Санџака поручује: Иако живим у Србији, мој језик је босански, борићу се да он живи!

Телеграф 15.06.2017
Полагање пријемног испита на босанском језику изазвало је лавину негативних коментара, али и оних који су бранили Бошњаке и постојање босанског језика. Приликом јучерашњег полагања завршног испита, осмаци у Санџаку су… »

Драма у Прокупљу: Пао са терасе директно на главу, па остао без свести

Телеграф 15.06.2017
Прокупчанин се саплео и пао са висине од три метара, директно на главу. Прокупчанин В.Р. (38) задобио је повреде главе и рамена када је синоћ пре 21 сат пао са терасе своје породичне куће. Самоубиство у насељу Лиман… »

Лопови више не презају ни од чега: Покрали пчелара из Панчева, штета скоро милион динара!

Телеграф 15.06.2017
Већ неколико сезона са простора Панчева и Баната нестају кошнице. Лопови не мирују. Неколико крађа било је и ове године. Велика крађа догодила се у Панчеву, пчелару Војкану Милутиновићу коме су лопови, са испаше недалеко… »