Култура архива вести 15.06.2017

Како је Калифорнија завладала светом

Б92 15.06.2017
У Лондону је недавно отворена изложба дизајнерских решења потеклих из Калифорније која су успела да промене свет. Изложба под називом "Калифорнија: Дизајнирање слободе" (Цалифорниа: Десигнинг Фреедом) отворена је у Музеју… »

Најпознатије лезбијке се разводе: Порша планира да узме 180.000.000 долара од Елен!

Курир 15.06.2017
Елен Диџенерес и њена дугогодишња партнерка и жена разводе се после 9 година брака. (ФОТО И ВИДЕО) КАКО МИ СТОЈЕ ОВЕ ГАЋЕ? Хајди подигла хаљину и показала дони веш код Елен у емисији Постоје многобројни разлози који су… »

(Фото) дружење са познатима на 12. Фотософији: Опробали су се у улози хемичара и заводница, а ево како је испало...

Курир 15.06.2017
Глумци, спортисти и тв-водитељи из Хрватске, Словеније и Босне и Херцеговине позирали су у уторак 13. јуна полазницима Фотософије, бесплатног семинара за напредну фотографију који се већ дванаест година одржава под вођством… »

Бетина фотографија године

Студио Б 15.06.2017
У Добрачиној улици у Београду отворена је изложба која приказује најуспелије радове са четрнаестог конкурса Бетина фотографија године.Позив је био отворен за професионалне фоторепортере с фотографијама снимљеним на тлу… »

Марина "одлетела" са чела Бисера

Вести онлине 15.06.2017
Од полетарца и чеда Културно-уметничког друштва Бисери, Марина Никодијевић је нарасла до изванредне председнице, а на тој позицији је високо и далеко полетела. Управо због тог високо и далеко, јер је по професији стјуардеса… »

Негујмо српски језик: Ршумовић два дана у амбасади

Вести онлине 15.06.2017
Амбасада Републике Србије у Берну, у сарадњи са Министарством културе и информисања и у договору са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, иницирала спровођење акције Негујмо српски језик. Први догађај у оквиру… »

(Фото) џеј Ло показала баш све: Има 47 година, а испод хаљине не носи веш!

Курир 15.06.2017
Певачица и глумица Џенифер Лопез изабрала је за снимање спота хаљину са провидним детаљима, испод које није носила ништа. Џеј Ло је снимила песму "Ни Ту Ни Ио" коју смо недавно имали прилику да чујемо, а сада је решила… »

Таковски грм чека дворац

Вечерње новости 15.06.2017
Трагом намере да се обнови некадашњи летњиковац династије Обреновић. Од комплекса остала само руина помоћне зграде. ОД дворца Обреновића у историјском Такову, чију реконструкцију је недавно у Горњем Милановцу најавио… »

Макбет у једном лицу на Шекспир фесту у Чортановцима

Дневник 15.06.2017
И ове године у вили “Станковић” у Чортановцима биће одржан Шекспир фестивал, који је пре неколико година иницирао редитељ Никита Миливојевић. Шекспир фест, речено скраћено, имаће скраћен и програм, због изостанка… »

Ансамбл Србија у Дортмунду: Заиграли, па ношње заменили дресовима

Вести онлине 15.06.2017
Фудбалски клуб Борусија већ пету годину организује јединствени фестивал Наша лопта повезује свет, на којем учествују и удружења странаца и који је из године у годину све масовнији. Тако је било и недавно у оквиру комплекса… »