Региони архива вести 15.06.2017

Обука за безбедну вожњу мотоциклиста

Југ пресс 15.06.2017
ЛЕСКОВАЦ Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије покренула је пројекат „Тренинг безбедне вожње за мотоциклисте и мопедисте“. Циљ је повећање безбедности једне од најрањивијих категорија учесника у… »

Лесковачки Летњи фестивал почиње 16. јуна

Југ пресс 15.06.2017
ЛЕСКОВАЦ Лесковачки летњи фестивали или Лесковачко лето почеће у петак 16. јуна и трајаће две недеље, односно до 1. јула, најављено је данас, на конференцији за медије у Туристичкој организацији Лесковац. „Наши… »

"Зумирање" о ћирилици, култури и медијима

Јужне вести 15.06.2017
Министар културе и информисања Владан Вукосављевић и новинар Теофил Панчић били су гости емисије “Зумирање” недељника Време. Са водитељем Филипом Швармом разговарали су о ћириличном писму, културној политици и… »

Двери поручују СНС: Народ вас више не жели

Глас Западне Србије 15.06.2017
Нова Варош - У Новој Вароши се не стишавају страсти после избора за Савете месних заједница. Општински одбор Српског покрета Двери, каже да Месна заједница Акмачићи броји 11 чланова савета, од тога седам чланова су… »

У Нишу подељене стипендије најбољим ученицима и студентима

Југ пресс 15.06.2017
НИШ У Официрском дому у Нишу данас је 85 талентованих ученика средњих школа и 17 студената из Ниша добило стипендије од града. За ове стипендије издвојено је 14 милона динара, а износ месечне рате је шест хиљада динара… »

Састанак са родитељима деце која путују на море

Југ пресс 15.06.2017
НИШ У основној школи „Свети Сава“ руководство Градске општине Медијана одржало је састанак са родитељима деце која ће прва кренути на летовање у Грчку. Деца ће бити смештена у хотелу Катарина у Олимпик Бичу, а… »

Врање при врху градова у Србији у издавању елекронских дозвола

Југ пресс 15.06.2017
ВРАЊЕ Врање је остварило изузетне реултате у оквиру реализације пројекта ,,Подршка имплементацији система за електронско издавање градјевинских дозвола“ који је спровео НАЛЕД уз подршку Европског ПРОГРЕС-а, Европске уније… »

Гради се здравствено-административни центар у насељу Анчики

Југ пресс 15.06.2017
ЛЕСКОВАЦ Радове на изградњи објекта здравствено – административног центра у насељу „Анчики“ обишао је данас градоначелник Горан Цветановић који је изразио задовољство што су након дужег времена они настављени… »

Средњевековна тврђава Кале добија стари сјај

Југмедиа 15.06.2017
Вршилац дужности шефа Мисије Делегације Европске уније у Београду Оскар Бенедикт, градоначелник Пирота Владан Васић и амбасадор Бугарске у Србији Ратко Влајков, свечаним откриванејм табле означили су данас почетак радова… »

Владичин Хан и Сурдулица заједно решавају проблем отпадних вода

Југмедиа 15.06.2017
Представници две суседне општине Владичиног Хана и Сурдулице, заједно ће радити на решавању проблема одвођења отпадних вода, утаначено је међусобним уговором. У Владичином Хану потписали су уговор са „Еко-водо… »