Региони архива вести 15.06.2017

Мигранти дивљају по Сомбору: Напали седамнаестогодишњу девојчицу, грађани траже хитне мере заштите

Курир 15.06.2017
После напада групе миграната на седамноестогодишњу девојку у Сомбору, синоћ је код дома за азиланте у насељу Шикара организовано протестно окупљање грађана, који кажу да је ситуација са мигрантима постала неподношљива… »

ПАР-ТЕКС име за квалитет и ниске цене

Нишке вести 15.06.2017
ПАР-ТЕКС име које значи квалитет и успешно послује више од две деценије. Велика понуда и ниске цене, су оно што ове продавнице и великопродају издваја од других. Богата понуда може да задовољи и оне најизбирљивије купце, јер… »

Четири фирме, и по једна улица и кафана сутра без струје

Југмедиа 15.06.2017
У периоду од 8 до 18 сати сутра ће без струје бити Текстилна улица број 46, 48, 52, 54А, као и фирме: Бебиснови, Бонта Италијане, БВГ Комерц, Дивидед и кафана Колиба. Струје неће бити због радова екипа Електродистрибуције… »

Најава догађаја за петак, 16. јун

иКрагујевац 15.06.2017
Најава догађаја за сутра. -10,00 сати, сала 105 зграде Града - пријем за јубиларне добровољне даваоце крви који су у претходној години дали крв 50, 75. и 100 пута. Пријему ће присуствовати: др Гордана Дамњановић, члан… »

Изетбеговић – Земље Залива да у данима рамазана изнађу рјешење

Санџак пресс 15.06.2017
Члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић примио је данас амбасадора Краљевине Саудијске Арабије у БиХ Ханија бин Абдуллаха бин Мохаммеда Моминаха. Разговарано је о актуелној дипломатској кризи у Перзијском заливу. Амбасадор… »

Италијанска компанија најавила изградњу нове фабрике обуће у Књажевцу

Ист медиа 15.06.2017
КЊАЖЕВАЦ, (ИСТ Медиа) Италијанска компанија „Проџети“, купила је део општинског земљишта недалеко од Књажевца, на коме ће изградити фабрику обуће. У писмиу о намерама, инеститор се изјаснио да ће у првој фази… »

Продаја хотела „Железничар“ добро решење за грађане Врањске Бање

Југмедиа 15.06.2017
Један од проблема који оптерећују грађане Врањске Бање јесте статус хотела „Железничар“ који је затворен 2015. године одлуком Желтуриста. Намера новог власника у договору са Министарством привреде је да се хотел прода… »

БНВ: Јункер ће пажљиво размотрити захтев Већа

Радио сто плус 15.06.2017
Делегација ЕУ у Србији проследила је председнику Европске комисије Жан Клод Јункеру Иницијативу Бошњачког националног вијећа о наставку Међународне мировне конференције о бившој СФРЈ, саопштено је данас из седишта тог… »

Удес у Ердоглији, огромна гужва (фото)

иКрагујевац 15.06.2017
Како иКрагујевац сазнаје пре пола сата догодила се саобраћајна незгода у насељу Ердоглија, у улици Булевар краљице Марије. До незгоде је дошло између два аутомобила, срећом повређених нема. Полиција обавља увиђај, а… »

ОПРЕЗ! Крошње праве хладовину, али и вребају пролазнике (ФОТО)

Нишке вести 15.06.2017
Некада и шетња градским улицама и парковима уме да буде опасна. Сведок је Нишлијка (име познато редакцији), коју је у јуче поподне изненадила грана са стабла, која се, како каже, изненада, сломила и пала. Од озледе је ову… »