Региони архива вести 15.06.2017

Исламска заједница због опструкција Човића и Иванића још нема уговор с БиХ

Санџак пресс 15.06.2017
Споразум Исламске заједнице и БиХ још никада није потписан, иако је то урађено с другим вјерским заједницама у нашој земљи. Основни уговор Исламске заједнице и БиХ упућен је у Предсједништво БиХ али опструкције од стране… »

Хоит Иее: Националистички лидери РС-а користе слабе државне институције да би ојачали политику подјела која може довести до…

Санџак пресс 15.06.2017
Балкан се суочава с озбиљним изазовима, унутрашњим и вањским пријетњама које, ако буду занемарене могу имати тешке посљедице на западни Балкан, Европу и Сједињене Америчке Државе, изјавио је на саслушању у… »

О медијима и таблоидизацији

Југмедиа 15.06.2017
У петак 16. јуна у Врању ће у библиотеци „Бора Станковић “ од 12 часова бити одржан разговор на тему “Публика као (не)критика”, која има за циљ да да отвори јавну дебату о друштвеном статусу и утицају савремених… »

Дејан Цукић оптимистичан пред почетак Приче

Глас Западне Србије 15.06.2017
Чачак – До почетка фестивала Прича остало је још само пар сати, а свој наступ прве вечери одржаће Дејан Цукић и Спори ритам бенд. “После дуго година Спори ритам бенд вечарас наступа у Чачку и једва чекамо прве… »

Комично дело кроз Шекспира

Југмедиа 15.06.2017
Ученици Гимназије из Врања извешће вечерас представу на енглеском језику “То Мацбетх ор нот то Мацбетх” у сали ове средње школе са почетком од 19:30 часова. Ова представа је заправо дело самих ученика будући да су… »

Вратио јој се осмех на лице: Марија је преживела велики губитак, а сада је поново срећна! (фото)

иКрагујевац 15.06.2017
Марија Шерифовић веома је емотивно поднела губитак свог пса Робија, али се пре неколико дана десило нешто што јој је вратило осмех на лице. Наиме, Марија је објавила фотографију са новим љубимцем који сигурно не може да… »

Фиат-Цхрислер упознат са плановима Амазона на пољу трговине аутомобилима

иКрагујевац 15.06.2017
Глобални сервис за продају робе преко Интернета планира да купцима широм Европи понуди аутомобиле путем свог сајта. Како сазнаје АутоНевс, Амазон је због тога већ ангажовао стручњака за аутомобилску индустрију, Кристорфера… »

Родитељски састанак пред одлазак на бесплатно летовање у Грчку

Нишке вести 15.06.2017
22. јуна почиње летовање за ученике основних школа са територије Градске општине Медијана. 400 најбољих ученика из укупно 10 основних школа, колико их има на територији ГО Медијана, провешће по осам дана у Олимпик Бичу… »

Рожаје – Без стана оставили породицу са два инвалида, станове дијелили добростојећим људима

Санџак пресс 15.06.2017
Не­за­до­вољ­ни на­чи­ном рас­по­дје­ле ста­но­ва за со­ци­јал­не слу­ча­је­ве и по­ро­ди­це с хен­ди­ке­пи­ра­ним чла­но­ви­ма, Ел­вин Ба­лић и Са­не­ла Ху­се­и­но­вић из Ро­жа­ја… »

Вратила се чесма краљице Наталије

Нишке вести 15.06.2017
На Тргу Павла Стојковића, обновљена је Чесма краљице Наталије 2003. године. Пројекат изворног изгледа чесме урадили су архитекте Милорад Војиновић и Сима Гушић (Завод за заштиту споменика културе, Ниш). Чесма је… »