Забава архива вести 15.06.2017

Ујела га змија док је спавао, а он угризао жену како би умрли заједно!

Вести онлине 15.06.2017
Ова прича је у Индији изазвала различите реакције и подељена мишљења јавности о томе да ли је "љубавни чин" доказ екстремне посвећености или екстремне уврнутости. Свестан неминовне смрти после уједа змије отровнице… »

Чудесна девојчица на премијери Чудесне жене у Београду

Н1 Инфо 15.06.2017
Београдској премијери филма “Чудесна жена“у биоскопу Синеплекс Ушће, присусвовала је осмогодишња шкотска глумица Лили Аспел, која у филму тумачи улогу мале принцезе Диане, пре него што постаје Чудесна жена. Лили је… »

Марија Шерифовић поручила мистериозној особи шта би да раде у касне сате

Вести онлине 15.06.2017
Певачица је изненадила многе који је прате на друштвеним мрежама, а о овоме је размишљала дубоко у ноћ. Марија Шерифовић је на свој Инстаграм профил поставила нешто што је заинтиргирало многе. Наиме, она се обраћала… »

Ово вам нико није рекао: Одмах баците лубеницу ако видите овакву пукотину!

Курир 15.06.2017
Лубенице спадају међу најпопуларније воће на свету. Ово сочно воће са тврдом кором представља освежавајућу посластицу лети пошто садржи пуно воде и хранљивих материја. Лубеница такође има мало калорија али пуно… »

Једва чекам да Милију родим дете!

Ало 15.06.2017
Мирела је одговатала на питања продукције. 1. Уколико се деси да си трудна, шта ће се десити са тобом и Милијем, али и тобом и Андрејом? - Ако се установи да сам трудна абортус не долази у обзир јер сам против абортуса. Деце… »

Неће моћи да виђа сина 200 дана у години!

Ало 15.06.2017
На последњем рочишту у Загребу судија изрекла привремену меру по којој ће родитељи ће имати равноправно старатељство. Певачица Северина Којић (45) и бизнисмен Милан Поповић (51) готово четири године воде битку за… »

Једемо и превише и погрешно

Нови магазин 15.06.2017
Научници упозоравају на „растућу и узнемирујућу глобалну кризу здравља“. Све више становника планете Земље је гојазно: 700 милиона људи је клинички гојазно, тј. Имају индекс телесне масе (БМИ) виши од 30. Око… »

Једва је преживела постпорођајну депресију: Мислила сам да ћу постати чудовиште! Желела сам да убијем своју бебу!

Курир 15.06.2017
Извадила сам је из каде и почела брисати пешкиром. Њене мале руке, ноге, стомак, црну косу… Кад су ми руке биле око њеног врата одједном сам, из чиста мира, помислила – сад бих је могла удавити, једним јединим стиском. Не… »

Са њима је све лакше: Постоји 7 разлога зашто млађи мушкарци воле старије даме!

Курир 15.06.2017
Кад угледамо старију даму с млађим мушкарцем већина нас заколутаће очима или ћемо, у најмању руку, сматрати да је такав однос непримерен. ТРИК КОЈИ МОРА СВАКА ЖЕНА ДА ЗНА: Ставите листове купуса на груди и преспавајте… »

Нова летња освежења - сладоледи од поврћа

Н1 Инфо 15.06.2017
Посластичарнице већ дуго у својој понуди најслађег летњег освежења немају само сладоледе са укусом ваниле или јагоде, али у Немачкој специјалисти за израду сладоледа сада нуде сладоледе са укусом поврћа. Тако… »