Војводина архива вести 15.06.2017

Одржана Спортска олимпијада предшколаца у Сомбору

Дневник 15.06.2017
СОМБОР: За крај школске године, одржана је сада већ традиционална „Дечја спортска олимпијада“ предшколаца из сомборске ПУ „Вера Гуцуња”. Ову приредбу је успешно организовала и координисала Наташа Бабић, стручни… »

Родитељи жртава из "Контраста" огорчени најновијом пресудом

Мој Нови Сад 15.06.2017
Након изрицања ослобађајуће пресуде противпожарним инспекторима, чланови породица настрадалих не слажу се са одлуком суда. Родитељи жртава пожара у дискотеци "Контраст" не крију огорчење најновијом слобађајућом… »

Фудбалерке Спартака у првом шеширу за квалификације Лиге шампиона

Суботица.цом 15.06.2017
Фудбалерке Спартака, шампионке Србије налазе се на заслуженом одмору после одличне сезоне и освојене дупле круне. Руководство клуба поднело је кандидатуру за домаћина квалификаце групе турнира Лиге шампиона где ће Спартак… »

Стадион Јадрана у Фекетићу понео име чувеног фудбалера и тренера

Суботица.цом 15.06.2017
Стадион Фудбалског клуба "Јадран" у Фекетићу добио је име чувеног играча и тренера Драгана Мирановића Миркета – Сије, док је Омладинско пионирска школа понела назив „Таско – Дука” по двојици бивших играча и тренера… »

Претпремијера представе "Прослава" Киш театра

Суботица.цом 15.06.2017
Након осам месеци рада, млади глумци Киш театра вечерас ће одржати претпремијеру представе "Прослава", с почетком у 20 часова. Представа ће се играти у глумачкој учионици у Омладинском клубу "Складиште", која се налази у… »

Радосне вести из Бетаније: Рођено 16 беба

Мој Нови Сад 15.06.2017
Наставља се доминација дечака у новосадском породилишту. Како јављају из Клинике за гинекологију и акушерство у Новом Саду, од 14. јуна у седам часова, до 15. јуна у исто време, у овој здравственој установи рођено је 16… »

ЗР: Промоција књиге "Када Бог зажмури"

РТВ 15.06.2017
НОВИ САД - Представљање књиге "Када Бог зажмури" професорке социологије из Новог Сада, Марије Васић одржаће се у великој сали Градске народне библиотеке "Жарко Зрењанин" у Зрењанину, вечерас у 19 часова. Књигу чини… »

Почео 25. позоришни маратон у Сомбору

РТВ 15.06.2017
СОМБОР - Синоћ је у Сомбору почео 25. позоришни маратон под слоганом „Коцка је бачена" Ова традиционална манифестација у славу театра траје до 17. јуна. Први пут историји позоришног маратона фестивал је почео двема… »

Времеплов: Карађорђевићи враћени на престо

РТВ 15.06.2017
НОВИ САД - На данашњи дан 1903. године Скупштина Србије вратила је Карађорђевиће на престо, изабравши за краља кнеза Петра Карађорђевића, који је живео у изгнанству у Женеви. Избор је уследио после официрског "мајског… »

Општина Нови Бечеј додељује осам кућа избеглицама

Блиц 14.06.2017
Комисија општине Нови Бечеј задужена за доделу кућа избегличким породицама на њеној територији, извршила је бодовање 17 пристиглих пријава и одлучила да ће првих осам кандидата са листе пријављених добити нову стамбену… »