Извор: Вечерње новости архива вести 12.07.2017

Хамбург: Концерт Вудија Алена прекинуле феминисткиње (видео)

Вечерње новости 12.07.2017
Активисткиње у топлесу прекинуле су концерт америчког режисера Вудија Алена у Немачкој, позивајући на крај "културе тишине" у вези са оптужбама о сексуалном злостављању покренутих против Алена. Активисткиње у топлесу… »

У Србији две жетве? У Сечњу је могуће!

Вечерње новости 12.07.2017
Захваљујући моћном заливном систему који покрива 1.200 хектара на пољима комбината "Свети Никола" сејалице „јуре” комбајне. Беру грашак и боранију, и одмах на истој површини саде нову туру бораније и кукуруз шећерац… »

Универзитет Црне Горе: Инспектори за катедром

Вечерње новости 12.07.2017
Универзитет мора да омогући упис бруцоша на Високу медицинску школу. Ректорка: Влада одлучује локалпатриотски и социо-политички. ИНСПЕКЦИЈА Министарства просвете ушетала се на Универзитет Црне Горе након што нису прихватили… »

Видео: Бурек, Тито и згодни Београђани

Вечерње новости 12.07.2017
Група младих новинара који о свом трошку путују и промовишу дестинације у којима траже "грешна задовољства" попут хране, пића и провода стигла је у Србију и већ су Београд препоручили као "град греха" ГРУПА младих новинара… »

ЈДП: Унковски ради "Снове"

Вечерње новости 12.07.2017
Југословенско драмско позориште у протеклој сезони имало пет премијера. Највише награда за ветерана Власту Велисављевића. У новој сезони најављују премијеру представе „Ајншајнови снови” Алена Лајтмена. ЈУГОСЛОВЕНСКО… »

Узданица народа и државе: Друга бригада Копнене војске Србије прославила свој дан

Вечерње новости 12.07.2017
Војној свечаности обележен је и дан оснивања ове јединице као и победа над Турцима у боју на Карановцу 1805. а њој су присуствовали високи званичници војске и локалних самоуправа. ПРИПАДНИЦИ Друге бригаде Копнене војске… »

Нестао Ратко Лукић из Старих Бановаца, безуспешна потрага рониоца

Вечерње новости 12.07.2017
Мушкарац (65) је последњи пут виђен у понедељак док је шетао пса на плажи Венеција, а на обали Дунава су пронађени његов телефон и мајица. РАТКО Лукић (65) из Старих Бановаца, нестао је у понедељак око 13 часова, када… »

Иван Марковић победио на Уралу

Вечерње новости 12.07.2017
Две представе из Србије представиле наш театар на фестивалу славног Николаја Кољаде. Марковић понео награду за најбољег глумца фестивала. Играна дела нове руске драматургије. НА једанаестом међународном позоришном фестивалу… »

РС: Боља веза са Европом

Вечерње новости 12.07.2017
Влада Републике Српске прихватила Нацрт уговора о оснивању транспортне заједнице југоисточне Европе. БАЊАЛУКА - Влада Републике Српске је на одржаној телефонској седници прихватила Нацрт уговора о оснивању Транспортне… »

Џеки Чен: Имао сам тешко детињство, родитељи су ме продали за 26 долара!

Вечерње новости 12.07.2017
Славни глумац Џеки Чен открио детаље о томе како су га родитељи продали и одселили се у Аустралију. КИНЕСКИ акциони глумац Џеки Чен (63) открио је како је имао тешко детињство. Када је напунио седам година, родитељи су… »