Извор: Вечерње новости архива вести 12.07.2017

Самит земаља Западног Балкана Формира се регионално економско подручје

Вечерње новости 12.07.2017
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић састао се са премијерима Едијем Рамом и Зораном Заевим приликом чега су се сагласили да постигнути економски договор неће бити замена за чланство у ЕУ. Лидери Западног Балкана у… »

Ново суђење спасава КБЦ ''Драгиша Мишовић''

Вечерње новости 12.07.2017
Виши суд у Београду укинуо правоснажну пресуду против болнице на Дедињу, судски поступак ће бити поновљен. Захтев те установе усвојен - дошла је до нових чињеница које није могла пре да изнесе. ВИШИ суд у Београду укинуо… »

Вучић: ЕУ да каже да ли је заинтересована за чланство Србије и у ком року

Вечерње новости 12.07.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је за Србију кључно да Европска унија каже да ли је заинтересована за чланство Србије и у ком року. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је за Србију… »

РОЏЕР незаустављив: Федерер рутински до полуфинала

Вечерње новости 12.07.2017
Сјајни швајцарски тенисер после тачно два часа игре савладао Канађанина на Централном терену - 6:4, 6:2, 7:6 (7:4). Лако и убедљиво за тачно 120 минута игре је Роџер Федерер дошао до новог полуфинала Вимблдона. Без већих… »

Хан: Милијарде евра за Западни Балкан; Регионална економска зона није супротна интеграцијама ЕУ

Вечерње новости 12.07.2017
Брисел жели да земље Западног Балкана постану чланице Европске уније, а најављене су и велика улагања, као и Споразум о транспорту, рекао је данас Јоханес Хан. Европска унија жели да у наредним годинама инвестира око… »

Преминуо младић који је пао са жичаре на Ади

Вечерње новости 12.07.2017
У Ургентном центру, ноћас је преминуо младић који је пао са жичаре на Ади. Младић И.Ј (22) који је у пао са постоља жичаре високе 20 метара на Ади Циганлији, преминуо је данас у Ургентном центру, преносе београдски медији… »

Упозорење МУП-а: Не користите неуређена купалишта

Вечерње новости 12.07.2017
Командант Ронилачке јединице Жандармерије Александар Кикош апеловао је данас на грађане да не користе неуређена купалишта и да не улазе у воду у алкохолисаном стању. Командант Ронилачке јединице Жандармерије Александар… »

Урош Луковић потписао за Морнар

Вечерње новости 12.07.2017
Нови центар екипе из Бара је други играч који је напустио Партизан овог лета, после Вилијама Хечера, а очекује се одлазак и Стефана Бирчевића. Досадашњи центар Партизана Урош Луковић прешао је у Морнар из Бара, објавио… »

Могерини подсећа: Чланство тек после нормализације односа с КиМ

Вечерње новости 12.07.2017
У погледу будућности дијалога Београда и Приштине, шефица дипломатије ЕУ изражава оптимизам, истичући да "добра доза оптимизма и посвећености увек може да допринесе дијалогу" Датум приступања Европској унији у највећој… »

Румуни се наоружавају: Из Америке стиже ракетни систем Патриот

Вечерње новости 12.07.2017
Стејт департмент је већ одобрио продају вредну 3,9 милијарди долара, а сада се чека евентуално оспоравање у Конгресу, које је мало вероватно. Амерички Стејт департмент одобрио је могућу продају ракетног система Патриот… »