Извор: Вечерње новости архива вести 12.07.2017

Ваучери "нестају" до краја лета

Вечерње новости 12.07.2017
Захваљујући додатним боновима пензионери неће остати без регресираног одмора. Најтраженији су хотел "Радан" у Пролом бањи, вила "Мина" на Златибору, "Подриње" у Бањи Ковиљачи и Луковска бања. ГРАЂАНИ су већ почели да… »

Поврће буја у башти пензионерке из српца Брана одгајила парадајз тежак килограм

Вечерње новости 12.07.2017
У Српцу 69-годишња француска пензионерка гаји воће и поврће. СРБАЦ - Комшије и пријатељи који обилазе 69-годишњу Брану Ивановић не могу да се начуде кад им покаже огромне плодове парадајза, тежине по килограм и по… »

Школа кувања: Француски "крем бруле"

Вечерње новости 12.07.2017
Научите да спремате овај специјалитет, за који вам је потребна крем павла,а шећер, екстракт ваниле и жуманца. Посуде са кремом ставите у велику тепсију, па у рерну, на средњој подлози. За 6 порција Потребно је : 500 мл крем… »

Војвођанске приче: Стари бард убадао пером као мачем

Вечерње новости 12.07.2017
Многе песме Стевана Владислава Каћанског биле праве српске химне. После "Невесињске пушке", испевао “српску Марсељезу”. Од књаза Николе на поклон добио јатаган с посветом. БИО је славни родољубиви поета свога доба, чије… »

Ништа од ситија: Алвеш иде у ПСЖ

Вечерње новости 12.07.2017
Иако је бразилски репрезентативац био на прагу Манчестера одлучио се за престоницу Француске где ће играти наредне две сезоне. БИВШИ десни бек Јувентуса Дани Алвеш играће у наредне две сезоне за ПСЖ, иако је био на прагу… »

Пореске контроле: Ухваћени у утаји 5,6 милијарди динара

Вечерње новости 12.07.2017
Пореска полиција у контролама открила 60 фантомских фирми које су служиле за прање пара. Због неиздавања фискалних рачуна привремено затворено 1.078 предузећа. ЗА првих шест месеци ове године пореска полиција је открила 5,6… »

Удобне, практичне мушке сандале

Вечерње новости 12.07.2017
И ове сезоне избор модела сандала је велики, тако да сваки припадник јачег пола мође да нађе "пар" по свом укусу. Сандале можете да носите уз бермуде, фармерке, лагане панталоне од платна, уз мајице, кошуље... Елегантне и… »

''Воља синовљева'' - српски ''Побеснели Макс''

Вечерње новости 12.07.2017
Немања Ћеранић у Бору снима филм “Воља синовљева”. МЛАДИ режисер Немања Ћеранић у Бор доводи врхунску глумачку екипу предвођену Жарком Лаушевићем, Сергејем Трифуновићем и Светозаром Цветковићем, да на истоку… »

Шефу државе мања плата

Вечерње новости 12.07.2017
Актуелни и бивши председник доставили Агенцији за борбу против корупције извештаје о имовини. АКТУЕЛНИ председник Србије Александар Вучић месечно ће примати око 1.800 динара мање од свог претходника Томислава Николића. Ово… »

Нови Сад: Путарима дан као у рерни

Вечерње новости 12.07.2017
Новосађани у борби са тропским врућинама успевају да нађу спас у води и хладу. Грађевинци раде ноћу, возачима аутобуса обезбеђено освежење, Штранд пун купача. У ВРЕЛИМ данима, у асфалтом и бетоном окованим деловима… »