Извор: Вечерње новости/Београд архива вести 12.07.2017

Судар аутобуса у Сарајевској улици

Вечерње новости 12.07.2017
Три особе су лакше повређене у судару два аутобуса у Сарајевској улици у Београду. Три особе су лакше повређене у судару два аутобуса у Сарајевској улици у Београду. После судара аутобуса у Београду, интервенисале су две екипе… »

Тезге пуне, муштерија мало

Вечерње новости 12.07.2017
Продавци на престоничким тржницама се добро снабдели воћем и поврћем, а против јулске жеге се боре на различите начине. Чесме, "климе" и витрине раде, али то није довољно да се људи расхладе. КИПТИ зној с продаваца на… »

Хладан туш по слоници Твиги

Вечерње новости 12.07.2017
И животињама у београдском Зоо-врту тешко падају врућине. На располагању су им порције ледених посластица. Најтеже је белом медведу, али су се и они већ адаптирали на простор и нашу климу. ТРОПСКИ талас и врућине које… »

Вилотијевић уместо Тривана

Вечерње новости 12.07.2017
На данашњој седници Градског већа биће изабрано 25 секретара. Уместо ново министра, на челу Секретаријата за заштиту животне средине биће др Ивана Вилотијевић. УМЕСТО Горана Тривана, који је постао министар у Влади… »

Београдске приче: Хотел "Лондон" и варошке панораме

Вечерње новости 12.07.2017
Познато градско раскршће дуже од 140 година не мења физиономију. У близини је била прва народна скупштина, па су у почетку гости махом били посланици. ДАВНЕ 1873. године подигнуто је здање на углу садашњих улица Краља… »

"Не буди црвен као рак" Чувајте кожу од детињства

Вечерње новости 12.07.2017
На Калемегдану у организацији Хемофарм фондације одржава се едукативна манифестација. У Дино парку на Калемегдану одржана је манифестација "Не буди црвен као рак" са циљем подизања свести о штетном утицају сунчевог… »

Београд поново постаје центар студентског света

Вечерње новости 11.07.2017
Међународна студентска недеља у Београду (ИСВиБ- Интернатионал Студент Веек ин Белграде), се ове године, једанаести пут, одржава од 16. до 24. јула. Међународна студентска недеља у Београду (ИСВиБ- Интернатионал Студент Веек… »