Извор: иКрагујевац архива вести 16.07.2017

Саобраћај појачан на свим путевима, а на овим је најгоре

иКрагујевац 16.07.2017
Саобраћај је појачан на свим путевима, а посебно ка Црној Гори, Македонији и Бугарској. а наплатним рампама се чека око 10-15 минута, осим на Старој Пазови где се налази већи број возила услед саобраћајне незгоде, па се… »

"Арес": МУП објавио ко је ухапшен и шта је заплењено у Крагујевцу фото

иКрагујевац 16.07.2017
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да су припадници МУП-а, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, спровели опсежну акцију „Арес“. Припадници Министарства унутрашњих послова – Службе за борбу… »

Искра обележила први рођендан

иКрагујевац 16.07.2017
Центар за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом “Искра“, донација Делта фондације граду Крагујевцу, у присуству министра омладине и спорта Вање Удовичића, Александре Јеличић представника задужбинара, Николе… »

Турудић: Фијат одавно донео одлуку да ли остаје у Крагујевцу

иКрагујевац 16.07.2017
Новинар недељника Време Момир Турудић изјавио је, гостујући у Новом дану, да је одлука Фијата о томе да ли ће наставити производњу у Крагујевцу вероватно већ одавно донета, али се не саопштава. "У Крагујевцу већ дуго… »

Ован незрео, Бик стрпљив, Близанци своји, Рак без контроле, Лав и Девица у љубави, Вага и Стрелац заједно сањају, Шкорпија…

иКрагујевац 16.07.2017
Дневни хорокоп за 17.јул: ОВАН Данас ћете бити склони доношењу битне одлуке, јер осећате велики замор већ неко време. Желите себи да приредите нову врсту обавезе и да почнете у томе да уживате.На емотивном сегменту вам се… »

Трагедија код Будве:На мотору погинули младић и девојка из Велике Плане,родитељи чекају да преузму тела

иКрагујевац 16.07.2017
Неутешни родитељи због процедуралних разлога нису могли да преузму тела Вељка Радисављевића (33) и Ирене Златковић (29), погинулих у саобраћајној несрећи код Будве у суботу. Након што јој је саопштено да јој је син… »

Банке у Србији смислиле су нови начин како да вам узму више новца, а да то можда и не приметите

иКрагујевац 16.07.2017
Банке у Србији повећавају накнаде за вођење текућих рачуна клијената, и то за 30 до 40 одсто. С обзиром на то да је сада просечан износ за месечно одржавање текућег рачуна 150, нова цена ове услуге достићи ће скоро… »

Аларм! Деца су нам постала дигитални робинзони и скоро да су заборавила природу

иКрагујевац 16.07.2017
Колико су нове генерације деце заборавиле на природу? Ходање по конопцу, логорска ватра, планинарење - али не у виртуелном, већ у стварном свету... Кућица на дрвету одувек је била сан свих генерација деце. Бег од одраслих… »

Поједине улице сутра остају без електричне енергије!

иКрагујевац 16.07.2017
Најава искључења електричне енергије за сутра. -Због реконструкције мреже ниског напона у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у ул.Љубићској и део Новог… »

Прилика за посао: Хитно траже раднике у овој држави!

иКрагујевац 16.07.2017
Стопа незапослености у Чешкој смањила се током јуна са 4,1 на четири одсто, на једно радно место долази у просеку 1,6 кандидата. То је најмања стопа незапослености у последњих 19 година, саопштио је данас национални Биро… »