Војводина архива вести 16.07.2017

Далматински шмек се примио у панонској вароши

Дневник 16.07.2017
СОМБОР: Познато је да се најбоље приче и анегдоте могу чути у кафанама, а у Сомбору се не може заобићи „Далматински подрум“, једна од најстаријих кафана у вароши. Постоји од 1952. када је носила назив „Барба и… »

Светски омладински хор одушевио препуну Синагогу

Дневник 16.07.2017
Музички спектакл који је у суботу вече приредило 56 младих певача, заједно с два диригента – Золтаном Подом из Мађарске и Кеном Вакијом из Кеније – одушевио је препуно гледалиште у новосадској Синагоги. Концерт се… »

На Водицама одржани Дани Николе Тесле

Суботица.цом 16.07.2017
Дани Николе Тесле, по четврти пут, у организацији Удружења Личана „Лика“ Суботица, одржани су у суботу на Водицама. Целодневна манифестација у част 161. годишњице од рођења великана светске науке окупила је велики… »

Црвени аларм за усеве

Дневник 16.07.2017
ЗРЕЊАНИН: Због суше, црвени метео аларм за усеве у средњем Банату одавно је упаљен, а временска прогноза за наредних десетак дана не обећава ништа бољу ситуацију. Ратари са стрепњом и надом гледају у небо, а пољопривредни… »

ВИДЕО: Дирљив сусрет нилских коња - тате и бебе

Радио 021 16.07.2017
Зоолошки врт из Охаја објавио је дирљиви видео у којем је приказан сусрет нилског коња бебе и оца након што су били раздвојени шест месеци. Фијонаа и њена мама пливале су у базену Хиппо Цове када је ушао отац Хенри први пут… »

Предстојеће седмице поново врело

НовиСад.цом 16.07.2017
Нови Сад - Предстојеће седмице следи раст температура и изузетно врело време. У понедељак и у уторак биће сунчано и ведро, са максималним дневним температурама од око 30 степени, али од среде ће бити знатно топлије. Врели… »

Палић центар европског академског веслања

РТВ 16.07.2017
ПАЛИЋ - Универзитети из Велике Британије освојили су највише медаља на Европском универзитетском првенству у веслању које је завршено данас на Палићу. Србија је добила све похвале за организацију овог такмичења. 466… »

Матичар: Трећа срећа за Вуковце

Дневник 16.07.2017
Близанци: Марина и Невена – Јулке Дракулић и Мирка Цвејића, Дуња и Сара – Маријане Дуганиић и Александра Проданића, Милица и Лазар – Божице Ивановић и Милана Сибинског, Дорина и Даниел – Викторие и Оливера Салме… »

Штимац: Никад себе нисам доживљавао важним

РТВ 16.07.2017
ПАЛИЋ - Овогодишњи добитник награде "Александар Лифка" за изузетан допринос европској кинематографији, глумац Славко Штимац каже да никада себе није доживљавао претерано важним, специјалним и да сваки човек мора да буде… »

Шест типова које треба да обилазите у широком луку

Мој Нови Сад 16.07.2017
Стално кашњење, недостатак амбиције или контролисање сваког покрета - особине су које га никако не сврставају у идеалног партнера. Наиме, почетна заљубљеност спречава нас да видимо ствари какве јесу, а амерички стручњак… »