Војводина архива вести 16.07.2017

Стефановићу дупла круна у Новом Саду

РТВ 16.07.2017
НОВИ САД - Милутин Стефановић најуспешнији је учесник Првенства Србије у стрељаштву. Члан крагујевачке дружине "Чика Мата" освојио је дуплу круну у гађању малокалибарском пушком. Специјалиста за ваздушну пушку, на… »

Полиција ће дежурати у новосадском Центру за социјални рад

НовиСад.цом 16.07.2017
Нови Сад - Полиција ће у новосадском Центру за социјални рад дежурати понедељком, средом и петком од 8 до 12 сати, због трагичних случајева који су се догодили у центрима у Раковици и Новом Београду. Ова одлука је донета… »

Успех саватиста Србије на Светском кадетском првенству

Мој Нови Сад 16.07.2017
На Светском кадетском првенству у савате боксу, које је одржано у Вараждину од 14 до 15. јула, представници наше репрезентације, предвођени селектором Мирославом Оџићем, освојили су осам медаља (три златне, три сребрне и… »

Половина Новог Сада сутра без топле воде

НовиСад.цом 16.07.2017
Нови Сад - Ново насеље, Детелинара, Лимани и Телеп у понедељак, 17. јула, неће имати топле воде. У "Новосадској топлани" кажу да топле воде неће бити због прекида у испоруци природног гаса од стране снабдевача "Србијагаса"… »

Спартак најуспешнији на Летњем првенству Војводине у пливању

Суботица.цом 16.07.2017
Пливачки савез Војводине је у петак, 14. јула, у Суботици био организатор Летњег првенства Војводине у пливању за пионире, чији је технички реализатор био Пливачки клуб "Спартак". Базе у Дудовој шуми угостио је преко 120… »

„Чистоћа“ односи баштенски отпад

Дневник 16.07.2017
Екипе „Чистоће“ у понедељак ће односити баштенски отпад из Будисаве, Шангаја, Степановићева, Кисача, са Сателита и Банатића (по позиву). Каћане то очекује у уторак, а у среду (19. јула) у Руменки, на Сајлову… »

Електротехничка школа ускоро у новом светлу

Дневник 16.07.2017
Радови на јавном осветљењу око Електротехничке школе „Михајло Пупин” и декоративном осветљењу фасаде те зграде увелико су у току. Очекивани крај радова је 31. јула, након чега следи програмирање и пуштање у рад до… »

Волонтери из света чувају рит и Дворску Башту у Сремским Карловцима

Дневник 16.07.2017
Међународни волонтерски кампови “Сачувајмо рит” и “Арборетум”, у организацији Покрета горана Војводине, почињу данас у Сремским Карловцима и трајаће до краја јула. Учесници кампа “Сачувајмо рит” радиће у… »

Недељни хороскоп за период од 17. до 23. јула

Мој Нови Сад 16.07.2017
Шта ваш знак очекује на пољу љубави, каријере и здравља, као и савет астролога сазнајте у овонедељном хороскопу. ОВАН ЉУБАВ: Кад сте се већ навикли да вам све буде равно, опет се буди љубав. Мало сте изненађени новом… »

Почео 24. Фестивал европског филма на Палићу

Суботица.цом 16.07.2017
Доделом награде „Александар Лифка“, за изузетан допринос европској кинематографији нашем прослављеном глумцу Славку Штимцу и пројекцијом филма „На души и телу“, мађарске редитељке Илдико Ењеди, добитник Златног… »