Извор: Б92/Забава архива вести 05.08.2017

У Француској рођене панде-близанци, кума Бриџит Макрон

Б92 05.08.2017
У Зоолошком врту у Бовалу, у средишњој Француској, протекле ноћи на свет су дошле панде-близанци, али једна није преживела, јављају француски медији и наводе да ће кума новорођене панде бити супруга француског председника… »

Пица која не гоји: Седам начина да смањите калорије

Б92 05.08.2017
Кувар Паскал Козолино, аутор књиге "Тхе Пизза Диет, Еат Тхис, Нот Тхат!", открива најздравији начин за смањивање калорија једног од омиљених јела у свету, без 'жртвовања' његовог укуса. 1. Направите што тању кору. Осим… »

Научници пронашли најстарије познате објекте у универзуму?

Б92 05.08.2017
Група истраживача открила је породицу тамних примордијалних астероида који би могли да буду најстарији икад пронађени објекти у универзуму, преноси невс.цом.ау. â€śУ унутрашњем делу Главног астероидног појаса пронађена… »

Квалитетан сан може заштитити ваш мозак од ове болести

Б92 05.08.2017
У случају да вас је још потребно уверавати за ранији одлазак на одмор, нова истраживања показују како квалитетан сан може заштитити ваш мозак од деменције, преноси портал Хеалтх. Истраживање објављено у часопису… »

Како да преживите несносне врућине

Б92 05.08.2017
Подразумева се да треба избегавати боравак напољу, директно излагање сунцу и физичке активности. Међутим, уколико ипак морамо да идемо напоље, према мишљењима стручњака, важно је обратити пажњу на битне чињенице… »

Има лека: Како се решити целулита?

Б92 05.08.2017
Постоје жене које стварно немају целулита. За то су само делимично заслужни гени, остатак је већ ствар здравих навика. Ево без чега је незамисливо и почети причу о решавању проблема целулита. 1. Квалитетна храна Сведоци… »

Болесног француског булдога одгајивачи су одбацили због изгледа...

Б92 05.08.2017
Мали штенац француског булдога рођен је лошег здравственог стања, због чега изгледа доста другачије од осталих паса из свог легла. Узгајивачи су га, због тога, одбацили, али је он ипак завршио у добрим рукама. Људи који… »