Архива вести 18.08.2017

Заплењено 4.000 паклица цигарета

РТВ 18.08.2017
ЗАЈЕЧАР - Инспектори Пореске управе - Пореске полиције, у координацији са Министарством унутрашњих послова, у месту Салаш код Зајечара, приликом прегледа путничког моторног возила пронашли су 4.000 паклица цигарета без… »

Српска држављанка: Видела сам ужас у прелепој Барселони! Изашла сам из продавнице и сви су плакали и вриштали

Блиц 18.08.2017
Српска држављанка била је очевидац јучерашњег напада комбијем на десетине пешака у најпопуларнијој улици Барселоне, а призор коме је присуствовала Тањугу је описала као "ужасан и невероватан у том прелепом, веселом и… »

Пинтер: Србија да настави рационалну миграциону политику

РТВ 18.08.2017
БУДИМПЕШТА - Амбасадор Мађарске у Београду Атила Пинтер сматра да Србија треба да настави досадашњу рационалну и зрелу политику у балансирању између пута ка ЕУ и националног суверенитета када је у питању мигрантска криза… »

БМВ и3 (94 Ах)

Вреле гуме 18.08.2017
Залет Тесле у свету електричних аутомобила, приморао је и највеће брендове да у колони крену том уском и неистраженом (излетничком) стазом. Надајмо се само да „слепац“ није на челу колоне Иако је споља остао готово исти… »

Скуп о отцепљењу Санџака за Угљанина цивилизацијски чин

Политика 18.08.2017
Да ни после сто година није решен статус Бошњака у Србији председник СДА и БНВ говорио је 1990. године, а у доба када је био министар тврдио је да они никада нису имали већа права. Све своје знање и енергију желим да… »

Отворене "каскадне терасе" на Савској променади

Дневник 18.08.2017
БЕОГРАД: На Савској променади, великом шеталишту у близини Београда на води, а које ће се када све буде завршено протезати од Бранковог моста до Аде Циганлије данас су отворене нове "каскадне терасе". Градоначелник Синиша… »

Неки нови Бајерн: Новајлије разбиле "фармацеуте" на старту Бундес лиге

Вести онлине 18.08.2017
На отварању сезоне у Бундес лиги, шампион није имао милости на "Алијанц арени". Бајерн је победио Бајер из Леверкузена - 3:1 (2:0). Чета Карла Анћелотија већ на премијери је показала да и ове године тешко да неко може да је… »

Михајловић: Интерес грађана да се повежу земље Западног Балкана

Дневник 18.08.2017
БЕОГРАД: Интерес грађана мора да буде изнад интереса било које политике и зато је важно да се земље Западног Балкана повезују, јер само ако смо економски стабилни и наши грађани ће живети боље, поручила је вечерас… »

Бојево гађање у општинама: Трговиште, Босилеград и Владичин Хан

Југмедиа 18.08.2017
Полицијски службеници Полицијске управе у Врању током августа и септембра ове године, у времену од 9 до 15 часова, извршиће бојево гађање на уређеним стрелиштима Полицијске управе у три општине, саопштено је данас. –… »

СДП и СНС од данас део власти у Тутину

Радио сто плус 18.08.2017
Представници Странке демократске акције (СДА) Санџака, Санџачке демократске партије (СДП) и Српске напредне странке (СНС) данас су потписали Споразум о учешћу у власти у општини Тутин. Споразум је потписан на основу… »