Извор: БК ТВ архива вести 18.08.2017

Београђанин изашао из "Ластиног" аутобуса, па га сачекао хорор! (фото)

БК ТВ 18.08.2017
Полиција је одмах обавештена о овом случају. Иван Чоловић (30) из Београда повређен је упао у провалију изнад Миоске на магисталном путу Колашин-Подгорица након што је изашао из аутобуса. Београђанин је био путник… »

Пожар на подручују Глибоког јарка, одјекују експлозије! (фото)

БК ТВ 18.08.2017
На подручју Глибоког јарка у Хрватској данас је избио шумски поžжар који су под контролу ставили ватрогасци, али се спорадично чују експлозије муниције која је била разасута по том подручју након велике експлозије војног… »

Полицајцу у банци исплатили 1.000 евра више, а сви су били изненађени његовим поступком

БК ТВ 18.08.2017
Одмах је знао да је грешка раднице у питању. Радосав Секулић в.д. командира Полицијске станице у Шековићима нашао се у незгодној ситуацији када му је у банци грешком исплаћено чак 1.000 евра више од траженог износа… »

Због кршења забрана приласка и удаљења из стана у Београду 16 насилника у затвору

БК ТВ 18.08.2017
Прекршајни суд у Београду је за два и по месеца, односно откако је почела примена новог Закона о спречавању насиља у породици, изрекао 16 затворских казни насилницима који су прекршили судску забрану удаљења из стана и… »

Тешка несрећа на ауто-путу! Ауди се подвукао под камион, мушкарац погинуо!

БК ТВ 18.08.2017
Мушкарац (36) из БиХ погинуо је у саобраћајној несрећи на аутопуту код Славонског Брода у Хрватској. Стравичан судар аутобуса Ласте и мерцедеса, има животно угрожених! (ВИДЕО) Несрећа се догодила у 14.45 на 221. километру… »

Нова превара кружи Фејсбуком: Не отварајте поруку од ове особе и не прихватајте њен захтев за пријатељство (фото)

БК ТВ 18.08.2017
Фејсбуком се проширила нова превара која покушава да насамари кориснике популарне друштвене мреже, па би било добро да будете опрезни. Наиме, корисници међусобно шерују поруку у којој једни друге упозоравају да не прихвате… »

Једва га зауставили: Саобраћајци се крстили када су погледали шта је очитао радар

БК ТВ 18.08.2017
Оде дозвола! Млади Аустријанац остао је привремено без возачке дозволе, јер је возио преко 200 на сат. Полиција је успела да га заустави на делу магистралног пута Подгорица-Данилоград. Иначе, дозвољена брзина на том делу пута… »

Убијени анђели: Међу жртвама напада у Барселони и деца, најмлађа жртва имала је само три године!

БК ТВ 18.08.2017
Хорор! Међу погинулим и повређеним у терористичком нападу у Барселони има држављана из најмање 18 земаља - Француске, Немачке, Шпаније, Холандије, Аргентине, Венецуеле, Белгије, Аустралије, Мађарске, Перуа, Румуније… »

Алармантно упозорење на оно што следи након масакра у Барселони!

БК ТВ 18.08.2017
Више нико није сигуран! Терористички напади попут јучерашњег у Барселони, постали су нова реалност модерног света, и ниједна држава не може да се у потпуности заштити од тога, изричити су експерти за РТ. Најмање 13 особа… »

На месту трагедије језиви призори, лекари Хитне помоћи занемели! (фото)

БК ТВ 18.08.2017
Језив призор остаје на путу из Владимировца ка Новом Селу, након саобраћајне несреће у којој су погинуле три особе. Фотографије преузете с портала јузнибанат.рс Претпоставља се да је узрок несреће била је неприлагођена брзина… »