Извор: Вести онлине архива вести 20.08.2017

Ову здраву храну одмах престаните да једете!

Вести онлине 20.08.2017
Намирнице које се рекламирају као здраве, нутриционистичке су замке које нам продају као „суперхрану“, а заправо су далеко од тога... Налепи ли се на намирницу етикета „суперхране“ или „здраве намирнице“, продаја ц́е… »

"Какве плаже има Албанија, то нема у Европи"

Вести онлине 20.08.2017
Многи грађани југа Србије овог лета су одмор провели у Албанији, која је сада јефтинија од Грчке. Према проценама туристичких агенција, у албанским местима на Јонском мору боравило је више од 10.000 становника Бујановца… »

Сипала соду бикарбону у врелу воду, а онда је то намазала испод носа

Вести онлине 20.08.2017
Нежељене длаке на лицу представљају проблем који мучи многе жене. Срећом, постоји начин како да их се отарасите, а решење је сода бикарбона. Једна жена одлучила је да са свима подели рецепт за уклањање нежељених… »

Појавио се опасан тренд у везама: Реч је о...

Вести онлине 20.08.2017
Да ли сте били у прилици да започнете везу са пажљивом особом која је после неког времена почела да вас "гуши“? Можда сте били жртва "љубавног бомбардовања" ("лове бомбинга“). У питању је заводљива тактика при којој… »

ВИДЕО: Ово је најгори грч који сте до сада видели

Вести онлине 20.08.2017
Ко год се бави неком физичком активношћу зна колико је важна редовна хидратација. Једна од најнепријатнијих последица дехидратације су грчеви, који умеју да буду енормно болни. Један од таквих грчева догодио се и Ангелу… »

Босна постаје "депонија" протераних терориста

Вести онлине 20.08.2017
Коментаришући за "ЕуроБлиц" долазак у Сарајево браће близанаца Амира и Емира Хоџића, које је Немачка протерала са своје територије због сумње да су планирали терористичке нападе у тој земљи, професор Факултета… »

Пита се и српски сељак: Хоц́е ли му Немац вратити свиње

Вести онлине 20.08.2017
Готово у исто време када је "Тенис" добио у закуп земљу код Зрењанина, мера вакцинација свиња је продужена. У наредне макар три године долазак "Тениса" ништа посебно нец́е променити у свињарству у Србији, сматра струка… »

Ево како да добро зарадите путем интернета

Вести онлине 20.08.2017
"Дропшипинг" је релативно нов начин трговине преко интернета и све чешће се помиње као могућност добре зараде, а тим послом у Србији почиње да се бави све више људи, рекао је за Инфорбиз маркетинг консултант Исток… »

Шпанци: Наша дужност је да на улице Барселоне вратимо живот

Вести онлине 20.08.2017
У Шпанији и даље траје потрага за возачем комбија комбија који је пре два дана усмртио људе у центру Барселоне. У питању је 22-годишњи Јунес Абу Јакуб, за ког се претпоставља да је у бекству, због чега је организована… »