Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 20.08.2017

Поново хаос на Батровцима - шест сати чекања

Вести онлине 20.08.2017
Путничка возила на излазу из Србије на граничном прелазу Батровци ка Хрватској чекају шест часова. Нешто мање, око два часа чека се на прелазу Шид, подаци су Управе граничне полиције Србије. На прелазу Хоргош ка… »

Брнабић: Ово су приоритети Владе Србије

Вести онлине 20.08.2017
"Образовање и иновације су најважнији приоритети Владе Србије, јер они представљају кључни покретач раста и развоја", рекла је премијерка Ана Брнабић која је данас отворила дводневни научни скуп "Едитовање генома… »

Колапс на Батровцима: "Ни хране ни воде, 10 сати чекамо"

Вести онлине 20.08.2017
На граничном прелазу Батровци километарска је колона аутомобила, камиона и мотоцикала који, како тврде возачи, чекају да пређу у Хрватску од пет до десет сати. Екипа Тањуга, која је успела до дође на 500 метара од граничног… »

Ко нема карту, има изговор: Ово су најчешћи изговори када уђе контрола у аутобус

Вести онлине 20.08.2017
"Тек сам изашао из затвора, не могу да се снађем", "Баш сам синоћ остала у другом стању", "Имала сам лоша искуства"... Ово су само неки од изговора које свакодневно слушају контролори "Бусплуса". "Лешинари", "клошари"… »

Ктитор са душом на Косову

Вести онлине 20.08.2017
Власник фабрике намештаја Ктитор Милија Милосављевић последњих година веома је активан на Твитеру, а ових дана узбуркао је целокупну јавност својим ставом о доласку Икее у Србију. Иако му шведски гигант није директна… »

Може ли "Курир" да угрози Вучићев рејтинг?

Вести онлине 20.08.2017
"Већ више од два месеца Курир жестоко критикује Вучића и његове блиске сараднике. Курир је већ једном био у сукобу са Вучићем, па су се помирили. Зашто је дошло до новог сукоба?" пита Радио Слободна Европа. - Мислим да… »

Ову здраву храну одмах престаните да једете!

Вести онлине 20.08.2017
Намирнице које се рекламирају као здраве, нутриционистичке су замке које нам продају као „суперхрану“, а заправо су далеко од тога... Налепи ли се на намирницу етикета „суперхране“ или „здраве намирнице“, продаја ц́е… »

ВИДЕО: Ово је најгори грч који сте до сада видели

Вести онлине 20.08.2017
Ко год се бави неком физичком активношћу зна колико је важна редовна хидратација. Једна од најнепријатнијих последица дехидратације су грчеви, који умеју да буду енормно болни. Један од таквих грчева догодио се и Ангелу… »

Пита се и српски сељак: Хоц́е ли му Немац вратити свиње

Вести онлине 20.08.2017
Готово у исто време када је "Тенис" добио у закуп земљу код Зрењанина, мера вакцинација свиња је продужена. У наредне макар три године долазак "Тениса" ништа посебно нец́е променити у свињарству у Србији, сматра струка… »