Војводина архива вести 01.09.2017

Нови Сад и подграђе у ритму "уличних свирача"

РТВ 01.09.2017
НОВИ САД - Фестивал уличних свирача "Градић фест" почео је вечерас у Новом Саду, свечаном поворком од Трга слободе до подграђа Петроварадинске тврђаве, коју је предводио "Флаацх Брас Банд" из Швајцарске, оркестар од 30… »

Обустава саобраћаја у Подграђу због Градић феста

НовиСад.цом 01.09.2017
Нови Сад - Саобраћај у Подграђу Петроварадинске тврђаве наредна три дана ће бити обустављен од 17 сати до три сата након поноћи, због одржавања "Градић феста". Обустава важи за Београдску улицу од Варадинског моста до… »

Аутобуси заобилазе подграђе до 4. октобра

Радио 021 01.09.2017
Због измене режима саобраћаја у Београдској улици за време изградње декоративног осветљења Београдске капије, аутобуски саобраћај ће бити промењен у подграђу. Како наводе у ГСП-у од 4. септембра до 4. октобра, доћи ће… »

Од данас забрана саобраћаја на раскрсници на Детелинари

Радио 021 01.09.2017
Радови на реконструкцији вреловода у блоку улица Јанка Веселиновића, Илије Бирчанина и Корнелија Станковића настављају се данас. Због радова ће бити забрањен саобраћај на раскрсници Јанка Веселиновића и Илије Бирчанина до… »

Дипломе полазницима Кампа за младе у Ади

Дневник 01.09.2017
АДА: Државни секретар Биљана Поповић Ивковић и помоћник министра и начелник Сектора за ванредне ситуације Предраг Марић уручили су данас дипломе полазницима Кампа за младе у Ади које је организовало Удружење грађана… »

МИРОВИЋ: Возови преко Жежељевог моста од јануара 2018. године

Мој Нови Сад 01.09.2017
Упркос кашњењу, постоје напори да се надокнади пропуштено. Председник Покрајинске владе Игор Мировић и потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обишли су… »

Одржан семинар на тему обнове, одржавања и промоција тврђава

Мој Нови Сад 01.09.2017
Семинар ''Обнова, одржавање и промоција тврђава-национални задаци развоја у европским оквирима'' који организује Завод за заштиту споменика културе Града Новог Сада одржан је у Официрском павиљону на Петроварадинској… »

"НОВОСАДСКА ТОПЛАНА": Пријавите радове на кућним инсталацијама до 4. септембра

Мој Нови Сад 01.09.2017
ЈКП "Новосадска топлана" обавестило је кориснике да, због почетка радова на пуњењу вреловода и кућних инсталација, најкасније до 4. септембра 2017. године могу да пријаве радове на кућној инсталацији – на број телефона 4881… »

У двориште ОШ Жарко Зрењанин од данас само уз електронску идентификацију

Мој Нови Сад 01.09.2017
Члан Градског већа за образовање мр Владимир Јелић посетио је Основну школу "Жарко Зрењанин" поводом почетка школске године и презентације пројекта постављања техничких баријера за улазак у школска дворишта уз… »

ФОТО: Маја Марчић је нова Мисс Војводине

Мој Нови Сад 01.09.2017
Студенткиња из Новог Сада победница је овогодишњег такмичења за најлепшу Војвођанку. Такмичење за Мисс Војводине одржано је у четвртак увече у башти клуба "Гардино“ у организацији Модног студија "Барон", а под… »