Извор: иКрагујевац архива вести 11.09.2017

Ужас: Олуја носила све пред собом (видео)

иКрагујевац 11.09.2017
У Крагујевцу је напрасно почела олуја, а ветар је толико снажно дувао да су се људи одмах склонили са улица. Невреме праћено олујним ветром прозроковало је проблеме у више делова града. Колика је штета направљена, знаће се… »

У уторак ШЕСТ сати без струје неколико улица

иКрагујевац 11.09.2017
У уторак ШЕСТ САТИ без струје неколико улица: - Због замене мерних уређаја у времену од 08 до 14 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у Драчи-вкенд насељу и Сувоборској улици бр. 7… »

Пожар у Десанкином венцу

иКрагујевац 11.09.2017
Крагујевачки ватрогасци су на терену и гасе пожар који је нешто после 15 часова избио у улици Кружни пут Десанкин венац. Велики број грађана контактирао је са ватрогасцима, а на лице места убрзо је стигла екипа која је… »

“Фока” освојила ФИБА кошаркашки турнир Буба куп у Софији (фото)

иКрагујевац 11.09.2017
Млади кошаркаши Спортског клуба „Фока“, рођени 2004. године, протеклог викенда освојили су престижни међународни ФИБА турнир „Буба куп“ у Софији. Фока је надиграла све своје ривале – ЦСК из Софије (70:33)… »

Могућа смена ректора Универзитета у Крагујевцу

иКрагујевац 11.09.2017
Наводне злоупотребе ректора Универзитета у Крагујевцу Небојше Арсенијевића биће на дневном реду Савета високог образовања Републике Србије заказаном за уторак, а исход може бити и одлука о смени због оптужби колектива… »

У Србији није забрањено побећи из затвора!

иКрагујевац 11.09.2017
Шесторица осуђеника која су крајем августа покушала да побегну из Окружног затвора у Крагујевцу одговараће "само" за тежи дисциплински прекршај, јер побећи из затвора није забрањено. Закон, наиме, прописује да затвореник… »

Сајам пољопривреде посетио рекордан број људи

иКрагујевац 11.09.2017
Рекордан број посетилаца и излагача обележио је овогодишњи 14. Шумадијски сајам пољопривреде, који је окончан јуче на крагујевачком сајмишту. Током четвородневне манифестације успешно су организовани изложбе… »

Радном акцијом уређено двориште школе "Вукашин Марковић"

иКрагујевац 11.09.2017
Већ је било речи о радној акцији за помоћ деци са сметњама у развоју у школи за основно и средње образовање "Вукашин Марковић", која је организована у суботу од 9,30 сати у објекту у Ердоглији. Циљ акције је да се… »

Важна информација: Жиранти имају право на део непокретности који су отплатили

иКрагујевац 11.09.2017
За наплату од жиранта банци је потребна судска одлука, а на суду је било око 2.300 таквих случајева прошле године. Жиранти имају право да од главног дужника коме су били јемци траже да им врате дуг који је банка наплатила од… »

Потпуни колапс због невремена: Порушена стабла уништавају аутомобиле (фото)

иКрагујевац 11.09.2017
Невреме које је погодило Крагујевац изазвало је потпуни колапс. Ветар огромне јачине је ломио дрвеће, а саобраћај је био готово немогућ. Ветар је оборио велики број стабала, па су Крагујевчани имали пуне руке посла, јер су… »