Извор: Суботица.цом/Војводина архива вести 27.09.2017

Хокеј на леду: Млађе селекције играле такмичарске мечеве за викенд

Суботица.цом 27.09.2017
Претходног викенда активне су биле све млађе селекције Спартака, са наступима и тренинзима у Мађарској, где су већ кренула такмичења на леду. Селекција У8 је у недељу наступила у Будимпешти на великом турниру отварања… »

Студенти задовољни условима у Студентском центру

Суботица.цом 27.09.2017
Стопедесет бруцоша је конкурисало и остварило право на смештај у једном од домова Студентског центра „Суботица“. У своје собе уселиће се 2. октобра, а дочекаће их неколико новина, међу којима су нова купатила, обновљене… »

Тенис: Немања Субановић победник сениорског турнира у Београду

Суботица.цом 27.09.2017
Протеколог викенда у Београду одржан је сениорски тениски турнир на коме је прво место освојио 16-годишњи Немања Субановић, родом из Суботице. Тријумфом на Бањици шеснаестогодишњак из Суботице је наставио успешну серију… »

Предавање на тему унапређења продаје одржано у Пословном инкубатору

Суботица.цом 27.09.2017
У Пословном инкубатору одржано је предавање на тему правила и унапређења продаје, чиме је започела реализација пројекта одобреног од стране Развојне агенције Србије, који за циљ има унапређење економског развоја… »

Уручене захвалнице за добровољне даваоце крви

Суботица.цом 27.09.2017
У Црвеном крсту свечано су уручене плакете и захвалнице добровољним даваоцима крви. Плакету је добило око 100 грађана, који су више од 50 пута показали хуманост и дали крв. Признања су добиле жене, које су више од 50 пута… »

Дела најистакнутијих војвођанских уметника на изложби у Суботици

Суботица.цом 27.09.2017
Одабрана дела најистакнутијих војвођанских сликара друге половине КСКС века - Саве Стојкова, Милана Кечића, Милана Керца, Павла Блесића и Бошка Петровића синоћ су, у оквиру „Каравана слика“ Војвођанске банке и Галерије… »

Осам возила за Градску управу у вредности око 18 милиона динара

Суботица.цом 27.09.2017
Крајем августа Градска управа Суботице расписала је јавну набавку за прибављање нових путничких возила путем финансијског лизинга. У буџету је обезбеђено 18 милиона динара, а чека се крај тендера и избор најповољније… »

Последње припреме каратиста Енпија пред Светско првенство

Суботица.цом 27.09.2017
Током целог лета Карате клуб "Енпи" је радио и припремао се за Првенство света за све узрасте које ће се одржати од 6. до 8. октобра Егеру (Мађарска). Првенство се одржава у оквиру Светске Шотокан карате до организације… »

Спортско пењање: Нора Богнар сребрна на Балканском првенству у Скопљу

Суботица.цом 27.09.2017
На Балканском првенству у Скопљу Нора Богнар, такмичарка пењачке секције Планинарског клуба "Спартак" освојила је сребрну медаљу у дисциплини тежинског пењања. У суботу, у главном граду Македоније, одржано је Балканско… »

Треће место ССК "Војник" за крај успешне сезоне

Суботица.цом 27.09.2017
Стрељачко-стреличарски клуб "Војник" из Суботице наступио је у недељу у Лазаревцу на првенству Србије у најзахтевнијој дисциплини - Војничка пушка 7.9 мм 3КС10 тростав, као и 20 хитаца лежећи. У дисциплини 3КС10 хитаца… »