Извор: Блиц архива вести 02.10.2017

Крвава туча у Бечу: Авганистанац насмрт избо младића из Србије!

Блиц 02.10.2017
У Бечком округу Отакринг у тучи са групом Авганистанаца и Чечена смртно је страдао је двадесетједногодишњи држављанин Србије, а тешко рањен годину дана старији младић из Бугарске. Шест особа је учествовало у тучи… »

Влада дала гаранције за Ратка Младића

Блиц 02.10.2017
Влада Србије дала је гаранције за пуштање на привремену слободу Ратка Младића из притвора Хашког трибунала ради лечења, речено је данас Тањугу у Министарству правде. У Министарству прецизирају да је допис са гаранцијом… »

Забрињавајуће: У Србији сваки четврти младић мисли да шамар "није насиље" и да је девојка која носи кратку сукњу "сама…

Блиц 02.10.2017
Сваки четврти младић у Србији сматра да "један шамар није насиље", а свака трећа млада особа у Србији, без обзира на пол, сматра да је девојка која носи кратку сукњу и уску мајицу "сама крива" ако је неко нападне, показало… »

Михајловић: Долазак руских "мигова" не значи да се припремамо за рат

Блиц 02.10.2017
Потпредседница владе и члан Председништва СНС Зорана Михајловић је изавила данас да унутар СНС још није било разговора о потенцијалном спајању београдских и републичких парламентарних избора. О доласку "мигова" министарка… »

Тешка несрећа код умчара: Две особе погинуле, више повређених, међу њима и беба

Блиц 02.10.2017
Код петље Умчари на аутопуту Београд-Ниш нешто пре 15.30 дошло је до тешке саобраћајне незгоде у којој су две особе изгубиле живот, а више њих је повређено. - Једна особа је погинула на лицу места, а у возилима су се… »

Хрватска упутила оштар протест Амбасади Србије због откривања споменика мајору Тепићу

Блиц 02.10.2017
Министарство спољних и европских послова Хрватске саопштило је да је упутило оштар протест Амбасади Србије у Загребу поводом откривања споменика ратном хероју, мајору Милану Тепићу, 29. септембра ове године, у Београду… »

Брнабић: Влада Србије се не плаши ванредних парламентарних

Блиц 02.10.2017
Премијерка Ана Брнабић поручила је да се Влада Србије не плаши ванредних парламентарних избора на отворању у Новом Саду Центара дигиталне пољопривреде на Институту БиоСенс. Оценила је да је Влада Србије добро радила у првих… »

Михајловић: Направићемо јаку грађевинску компанију, прво ћемо разговарати с Енергопројектом

Блиц 02.10.2017
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да је у плану подизање грађевинске оперативе кроз формирање компаније или конзорцијума иза кога ће стајати држава који био био… »

Преминула Дона Арес после борбе с тешком болешћу

Блиц 02.10.2017
Како пише босански портал аваз.ба, певачица Дона Арес преминула је данас у Бихаћу у 41. години живота. Азра Колаковић преминула је након неколико година борбе са тешком болешћу. Иако је неколико пута излазила као… »

Далеко од трендова: Жељко и Јована одабрали посебна имена за своје близнакиње

Блиц 02.10.2017
Популарни музичар Жељко Јоксимовић и његова супруга Јована постали су јутрос родитељи две девојчице. Позната водитељка породила се у раним јутарњим часовима. Срећне вести поделио је и Жељко са својим пратиоцима на… »