Извор: Блиц архива вести 02.10.2017

Сутра у БиХ топло, али стиже промена времена

Блиц 02.10.2017
У БиХ сутра се очекује претежно сунчано време уз дневну температуру од 19 до 25 степени Целзијусових. После подне наоблачење у Крајини, а у остатку земље до краја дана или у вечерњим сатима. Крајем дана киша се очекује у… »

Сага о акцизама у БиХ: Није постигнут договор, нови покушај током седмице

Блиц 02.10.2017
Чланови Управног одбора /УО/ Управе за индиректно опорезивање /УИО/ БиХ нису данас постигли договор у вези са Предлогом закона о изменама и допунама Закона о акцизама, којим је предвиђено повећање акциза на нафту, нафтне… »

Пресуда за погибију четворо миграната: Кријумчарима из "пасата смрти" укупно 14,5 година робије

Блиц 02.10.2017
Тројици окривљених кријумчара људи из "пасата смрти", у којем је након превртања 29. децембра прошле године код Дражевца, на ауто-путу Ниш-Београд страдало четворо миграната, веће Вишег суда у Нишу изрекло је данас… »

Мајка родила бебу каква се рађа једном у 625 милиона случајева

Блиц 02.10.2017
У Сибиру је рођена беба која је зачета природним путем, али се развијала ван материце. Бебу су назвали Вероника, име које значи "она која носи победу", што је у потпуности заслужила. Тридесетједногодишња мајка, која је… »

Амбасадор САД:У Албанији делују четири криминална клана

Блиц 02.10.2017
Амерички амбасадор у Албанији Доналд Лу упозорио је данас у Тирани да у тој земљи делују четири криминална клана, која контролишу 20 криминалних породица, које се баве узгајањем и дистрибуцијом дроге, трговином људи… »

Причало се да је био насилан према својој жени, а сада је учесник Задруге летвом насрнуо на једну учесницу

Блиц 02.10.2017
Од када су постали део овог ријалити програма, учесници "Задруге" се труде да на разне начине привуку пажњу гледалаца. Уз смех и весеље, често су присутни и они моменти у којима њихово понашање прелази границе нормалног… »

Кад Цеца љуби, све пуца: О једној фотографији на којој је фолк дива, прича се већ данима

Блиц 02.10.2017
Познато је да фолк дива Светлана Ражнатовић ужива велику популарност код људи у Србији и региону. Али ништа мање је не цене и не воле колеге и колегинице. Исти случај је и са младом певачицом Иваном Павковић. Током… »

Највећа бонитетска кућа о Србији: "Уместо смањења пореза, инвеститорима сте понудили привлачне пакете, а радници су остали…

Блиц 02.10.2017
Србија и даље спада у групу земаља са умереним ризиком пословања и стабилним рејтингом. Бољи рејтинг у региону од нас има Словенија која је окарактерисана као земља благог ризика, док нижи рејтинг од Србије у регији има… »

Похвалио се: Жене у Канади одлепиле за Иваном Босиљчићем

Блиц 02.10.2017
Глумац Иван Босиљчић тренутно се налази на турнеји у канади, а колико је популаран показао је на свом Инстаграм налогу. Иван се фотографисао са женама, које га евидентно, обожавају, а шаљиво је написао поред фотографије: -… »

У Београду најпопуларније издавање на дан: На Врачару ноћење 10 евра по особи, а целе виле коштају од 25 до 400 евра

Блиц 02.10.2017
"Стан на дан" постаје све популарнији вид изнајмљивања простора у престоници, а главни разлози томе су знатно виши квалитет услуге него у хостелима и драстично ниже цене него у хотелима, те су апартмани већ годинама најбоља… »