Извор: Блиц/Хроника архива вести 02.10.2017

Тужилаштво тражи притвор за полицајца из Тутина због убиства!

Блиц 02.10.2017
Више јавно тужилаштво у Новом Пазару покренуло је данас истрагу против полицјаца Р.Б. из Тутина, због сумње да је у ноћи између петка и суботе убио Фахрудина Скарепа (22) из села Покрвеник и предложило суду да му одреди… »

Влада дала гаранције за Ратка Младића

Блиц 02.10.2017
Влада Србије дала је гаранције за пуштање на привремену слободу Ратка Младића из притвора Хашког трибунала ради лечења, речено је данас Тањугу у Министарству правде. У Министарству прецизирају да је допис са гаранцијом… »

Тешка несрећа код умчара: Две особе погинуле, више повређених, међу њима и беба

Блиц 02.10.2017
Код петље Умчари на аутопуту Београд-Ниш нешто пре 15.30 дошло је до тешке саобраћајне незгоде у којој су две особе изгубиле живот, а више њих је повређено. - Једна особа је погинула на лицу места, а у возилима су се… »

Осумњичени за крађу "голфа" бежао од полиције и пешице

Блиц 02.10.2017
Полиција је ухапсила једног Београђанина осумњиченог за крађу аутомобила марке "голф" у Темерину, саопштено је данас. У саопштењу Полицијске управе наводи се да се он није зауставио на знак полиције на аутопуту Београд-Нови… »

Након 16 година Пауновић и Станимировић правоснажно ослобођени оптужби за убиство

Блиц 02.10.2017
Апелациони суду у Београду правоснажно је ослободио од оптужби Сашу Пауновића и Зорана Станимировића из Раље, који су због признања изнуђеног тортуром били осуђени на по 40 година затвора за убиство Пауновићевих… »

Црна коб крсмановића: За годину дана преминули сви најближи чланови породице убијене Јелене

Блиц 02.10.2017
За само годину дана преминули су готово сви најближи чланови породице убијене певачице Јелене Марјановић, рођене Крсмановић. - Најпре јој је умро отац Душан, а потом је остала и без стрица. Убрзо је преминула њена бака… »

Пресуда за погибију четворо миграната: Кријумчарима из "пасата смрти" укупно 14,5 година робије

Блиц 02.10.2017
Тројици окривљених кријумчара људи из "пасата смрти", у којем је након превртања 29. децембра прошле године код Дражевца, на ауто-путу Ниш-Београд страдало четворо миграната, веће Вишег суда у Нишу изрекло је данас… »

Данас пресуда Јањићу и Брежанчићу за мито и злоупотребу

Блиц 02.10.2017
Специјални суд у Београду изрећи ће данас првостепену пресуду власнику предузећа "МБ Гас оил" Милету Брежанчићу и некадашњем помоћнику министра заштите животне средине и просторног планирања Небојши Јанићу оптуженим… »

Од стравичног судара аутомобил завршио на крову камиона, сведок: Оба младића су била мртва, а у колима сам видео најгори…

Блиц 02.10.2017
Музичар Александар Симић Симке (37) и Александар Лазић (25) погинули су прексиноћ у стравичној саобраћајној несрећи на путу Зајечар-Параћин, код Кривог Вира. Тешке повреде задобили су Лазићева супурга и њихова беба од… »

Инцидент у косовској Митровици: Нападнуте присталице Двери, ДСС-а и Нове Србије

Блиц 02.10.2017
Инцидент у ком је око 20 присталица покрета Двери, ДСС и Нове Србије нападнуто догодио се данас у северном делу Косовске Митровице, потврђено је за "Блиц" у тамошњој полицијској станици. Према речима Жељка Бојића, шефа… »