Извор: Блиц/Забава архива вести 02.10.2017

Преминула Дона Арес после борбе с тешком болешћу

Блиц 02.10.2017
Како пише босански портал аваз.ба, певачица Дона Арес преминула је данас у Бихаћу у 41. години живота. Азра Колаковић преминула је након неколико година борбе са тешком болешћу. Иако је неколико пута излазила као… »

Далеко од трендова: Жељко и Јована одабрали посебна имена за своје близнакиње

Блиц 02.10.2017
Популарни музичар Жељко Јоксимовић и његова супруга Јована постали су јутрос родитељи две девојчице. Позната водитељка породила се у раним јутарњим часовима. Срећне вести поделио је и Жељко са својим пратиоцима на… »

"Нико од нас није спавао целу ноћ": Жељко Јоксимовић исцрпљен и еуфоричан открио на кога личе близакиње (видео)

Блиц 02.10.2017
Јована Јоксимовић је у току дана родила две девојчице, којима су родитељи дали имена Ана и Срна, а Жељко није крио срећу због њиховог доласка на свет. - Уморан сам. Нисам спавао целу ноћ, нико од нас није... Имена смо… »

"Била је лавица до: Краја..." Колеге Доне Арес у сузама због њеног прераног одласка

Блиц 02.10.2017
Дружила се и сарађивала са многим великим именима у свету музике, а певачи и певачице о њој имају само речи хвале. Певачица Дона Арес данас нас је напустила, у 41. години живота, а за собом је оставила песме које ће се… »

"Осећам како: Бледим..." Дона Арес је поруком расплакала многе, а пет дана пред смрт само једним потезом показала је колико…

Блиц 02.10.2017
Позната певачица Дона Арес преминула је јуче у Бихаћу у 41. години. Ова вест је многе потресла, а она се до последњег дана борила на све начине. Ипак, није изашла као победник. Неколико последњих објава на друштвеним… »

Мајка родила бебу каква се рађа једном у 625 милиона случајева

Блиц 02.10.2017
У Сибиру је рођена беба која је зачета природним путем, али се развијала ван материце. Бебу су назвали Вероника, име које значи "она која носи победу", што је у потпуности заслужила. Тридесетједногодишња мајка, која је… »

Причало се да је био насилан према својој жени, а сада је учесник Задруге летвом насрнуо на једну учесницу

Блиц 02.10.2017
Од када су постали део овог ријалити програма, учесници "Задруге" се труде да на разне начине привуку пажњу гледалаца. Уз смех и весеље, често су присутни и они моменти у којима њихово понашање прелази границе нормалног… »

Кад Цеца љуби, све пуца: О једној фотографији на којој је фолк дива, прича се већ данима

Блиц 02.10.2017
Познато је да фолк дива Светлана Ражнатовић ужива велику популарност код људи у Србији и региону. Али ништа мање је не цене и не воле колеге и колегинице. Исти случај је и са младом певачицом Иваном Павковић. Током… »

Похвалио се: Жене у Канади одлепиле за Иваном Босиљчићем

Блиц 02.10.2017
Глумац Иван Босиљчић тренутно се налази на турнеји у канади, а колико је популаран показао је на свом Инстаграм налогу. Иван се фотографисао са женама, које га евидентно, обожавају, а шаљиво је написао поред фотографије: -… »

Мало после развода изненадила многе: Марија Килибарда: Изгубила сам пар килограма...

Блиц 02.10.2017
Оно што је поделила са свима мало ко је знао, а њена данашња објава на друштвеним мрежама се и те како коментарише. Марија Килибарда (37) признала је недавно да се развела од кошаркаша Владимира Радмановића, а сада је на… »