Извор: Прва архива вести 02.10.2017

Хаос у Лас Вегасу: 20 мртвих, више од 100 повређених ВИДЕО

Прва 02.10.2017
Најмање 20 људи је убијено, а више од 100 је рањено када је наоружани нападач отворио ватру на окупљене на фестивалу кантри музике у Лас Вегасу. Из полиције наводе да је нападач убијен, као и да верују да је реч о… »

Каталонија: За независност гласало 90 одсто изашлих бирача

Прва 02.10.2017
Каталонска влада је саопштила да је 90.9 одсто грађана изашлих на референдум о независности заокружило опцију "да". Регионалне власти су саопштиле и да је на 7.87 одсто, односно 176,565 листића био означен одговор "не", за… »

Иако доживљавају јак врхунац, никада нећете погодити разлог зашто мушкарци ипак не воле мисионарску позу!

Прва 02.10.2017
Упућени тврде да је секс у овом положају сигуран пут ка обостраном ужитку, али је је мушкарци и поред тога све чешће избегавају. Ово су главни разлози због којих мушкарци не воле мисионарску позу: Тело остаје скривено Када… »

Ово је последња објава Доне Арес на друштвеним мрежама... (ФОТО)

Прва 02.10.2017
Певачица изгубила дугогодишњу борбу са раком. Певачица Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, преминула је у Бихаћу, у 41. години живота, након неколико година борбе са тешком болешћу. Иако је неколико пута излазила… »

Преминула Дона Арес!

Прва 02.10.2017
Напустила нас је у Бихаћу, у 41. години живота. Певачица Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, преминула је након неколико година борбе са тешком болешћу. Иако је неколико пута излазила као победница, болест се стално… »

Прве године живота кључне за развој детета

Прва 02.10.2017
Првих 1.000 дана живота кључне су за правилан развој детета, а свако дете може достићи пуни потенцијал уз љубав, правилну негу, исхрану. То је истакнуто на конференцији "Најважније улагање у будућност земље - рани развој… »

ОПРЕЗ: Сви знамо да се јаја чувају у фрижидеру, али где?!

Прва 02.10.2017
Ако их и ви држите у вратима, експерти имају да вам поруче - НЕ, НИКАКО! Како ви одлажете јаја? Кладимо се као "сав нормалан свет", односно у вратима фрижидера која сасвим пригодно имају и простор за складиштење јаја. И ту… »

Астро октобар: Овнови спремнији на сарадњу, Шкорпије пред емотивним обртом, код Бикова варничи

Прва 02.10.2017
Октобар, месец у који улазимо – биће променљив, нестабилан – И као што ће време варирати, тако ће се смењивати и позитивни И негативни планетарни утицаји. Ово је месец у којем морамо да научимо да успоримо, да будемо… »

Србин из Лас Вегаса: Наш народ углавном ради ноћне смене, сви смо у паници

Прва 02.10.2017
Већина Срба у Вегасу ради ноћне, има панике и нико не излази из куће, каже након напада на Стрипу за Б92.нет Александар Мишковић који живи и ради у том граду. Према његовим речима, затворен је цео Лас Вегас Булевар, као и… »

Отац Марка Јарића искрено о тренутном односу његовог сина са Андријаном Лимом, као и о скандалу са Ацом Лукасом

Прва 02.10.2017
Бивши кошаркаш и отац Марка Јарића, Срећко, прича о синовљевим изборима, унукама које га радују сваког лета када дођу на распуст у Србију, али и о наводима да је његов син растурио брак Аце Лукаса и Соње Вуксановић. "Не… »