Извор: Телеграф архива вести 02.10.2017

Навијачи Легије тукли играче и стручни штаб: Претучен је и Србин, док је тренер побегао пре него што су га дохватили!

Телеграф 02.10.2017
Немиле сцене у Варшави. Хулигани Легије претукли су своје фудбалере и стручни штаб, након пораза који је шампион Пољске доживео од Леха (3:0). Како пољски медији преносе, хулигани су сачекали аутобус по повратку из… »

Радили су 6 година заједно, да би њихова зграда имала најлепши улаз у Београду: Победили су! (ФОТО)

Телеграф 02.10.2017
Нови Београд је још једном однео победу као општина на којој се налази најлепши улаз у престоници. Када се комшије удруже све је могуће, а то су показали станари стамбене зграде у улици Јурија Гагарина број 259. Наиме, на… »

Ко је нови Трампов човек за Србију: Млади јастеб који Русију сматра највећим непријатељем Америке

Телеграф 02.10.2017
Како наводе амерички медији, у оквиру надлежности Мичела је велики број земаља, од којих су многе потенцијално конфликтне зоне, укључујући Балкан и Кавказ. Амерички Сенат потврдио је именовање Веса Мичела, суоснивача… »

Мудрински оперисан, познате су прве прогнозе лекара (фото)

Телеграф 02.10.2017
Као што смо и најавили, нападач Чуке ће бити ван терена најмање шест месеци. Фудбалер Чукаричког Огњен Мудрински оперисан је јутрос на ортопедији Клиничког центра Србије, после компликоване и тешке повреде коју је… »

Трудна и преварена: Уместо да мрзи бившег, она му је још и захвална, ево и због чега

Телеграф 02.10.2017
Када је сазнала да је муж вара, прошла је прави пакао, а онда се десио преокрет. Дивна и згодна, али и захвална и то ни мање ни више, него свом супругу који је варао и док је била трудна. Прост водич који открива да ли ваша… »

Хаос! Марко пред свима рекао да је Дивна побацила, Зорица Марковић се разбеснела и напала га као нико! (ВИДЕО)

Телеграф 02.10.2017
Последњих дана је главна тема у "Задрузи" наводна трудноћа Дивне ДНК. Дивна је јуче затражила од продукције тест за трудноћу, будући да је уверена да је у другом стању. И данас се повела прича око тога, а када је Марко у… »

Да ли руски "мигови" стижу данас на Батајницу?

Телеграф 02.10.2017
Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је у суботу да очекује да ће авиони МиГ-29 из Русије 20. октобра бити на прослави Дана ослобођења Београда у Другом светском рату. Председник Србије Александар Вучић данас је… »

Европска комисија: Косово и Каталонија нису за поређење

Телеграф 02.10.2017
Европска комисија у својој данашњој декларацији наводи да, узимајући у обзир шпански устав, јучерашње гласање у Каталонији "није било легално" Европска комисија, која је референдум у Каталонији прогласила неуставним, тврди… »

Муслин: Чак и ако се нешто непредвиђено деси у Бечу - имамо поправни против Грузије!

Телеграф 02.10.2017
Орлови спремни за последња два меча у квалификацијама за СП. Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин окупио је данас екипу за одлучујуће утакмице против Аустрије и Грузије и поручио да је, као и увек… »

Сада и званично, Звезда објаснила зашто тражи да јој Мажић више не суди: Са Маракане подсетили на још две ситуације у…

Телеграф 02.10.2017
У Љутице Богдана тврде да је судија "показао лошу намеру" Фудбалски клуб Црвена звезда после седнице Управног одбора званично је заузео став да тражи изузеће најбољег српског арбитра Милорада Мажића јер је, како се наводи… »