Извор: Телеграф архива вести 02.10.2017

У воз је ушао је човек с ранцем и почео да прича о греховима: Настала је паника, путници искакали из воза, трчали преко…

Телеграф 02.10.2017
Многе у Лондону је ухватила паника да је мушкарац неурачунљив, опасан и наоружан. У путничком возу у Лондону у понедељак је настала општа паника пошто је путник с руксаком на леђима почео да цитира делове из Библије… »

Новаков теча освојио злато са одбојкашицама Србије!

Телеграф 02.10.2017
Зоран Терзић је у породичним односима са најбољим српским тенисером. Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је злато на Европском првенству у Азербејџану. Ово је друга титула шампиона Европе за Србију, а њен… »

Општи хаос у Задрузи, Теодора осула паљбу по Сањи и бившем дечку Анђелу: Људи су синоћ видели шта су они радили…

Телеграф 02.10.2017
- Ако се они гледају испод јастука, онда ја не треба да будем са њим - рекла је Теодора која је ушла у вербалну расправу са Сањом. У ријалитију " Задруга" бирао се потрчко, а Лепи Мића, који је одабран за овонедељног вођу… »

Озлоглашени пљачкаш банака, био на ФБИ листи најтраженијих и има дијагнозу психопате: Отац нападача из Вегаса окорели…

Телеграф 02.10.2017
Отац нападача из Вегаса, Бенџамин Хоскинс Падок, био је озлоглашени пљачкаш банака. Отац нападача из Лас Вегаса Стивена Падока, био је један од најтраженијих криминалаца на листи ФБИ пошто је побегао из федералног… »

Драма у Љубљани, бивши капитен Звезде донео продужетак Игокеи три секунде пре краја!

Телеграф 02.10.2017
Вук Радивојевић донео продужетак 83:83, али Игокеа није издржала у продужетку па је поражена од Олимпије 95:93. У последњем мечу 1. кола АБА лиге Олимпија је победила Игокеу са 95:93 после продужетка. Љубљанчани су… »

Суд признао да је жена: Мушкарац, који се не осећа тако, добио несвакидашњи спор (фото)

Телеграф 02.10.2017
- Према медицинској документацији и хормонима, ја сам сада жена, па ако треба да издржавам казну, нека ме сместе у женски затвор. Тамо ћу бити безбедна - рекла је Јакимовска. Три године је било потребно Управном суду у Скопљу… »

Селектор одбојкашица најавио напад на светско злато следеће године! (фото)

Телеграф 02.10.2017
На свако такмичење идемо да победимо, а играћемо боље на следећем турнир, рекао је Зоран Терзић. Селектор женске одбојкашке репрезентације Зоран Терзић изјавио је да је његов тим доминантно дошао до златне европске… »

Фејсбук запошљава 1.000 људи за борбу против лажних огласа који појачавају расне и друштвене поделе

Телеграф 02.10.2017
"Фејсбук" је претходно предао америчком Конгресу око 3.000 реклама које се доводе у везу са Русијом, а у којима су наводно коришћена горућа питања како би се људи окренули једни против других уочи председничких избора у… »

Ђука драстично смршао: Политичар за пет месеци изгубио 32 кг, а овако изгледа његов јеловник (фото) (видео)

Телеграф 02.10.2017
Владимир се подвргао дијети због здравствених проблема. Установљен му је дијабетес типа 2, месечно се гојио и до 2 килограма, а онда је на наговор супруге, одлучио да оде код лекара. Посланик СНС-а и водитељ емисије " Добро… »

Наша Марија је кренула аутобусом из Крагујевца за Бор, и већ на станици схватила невероватну ствар! (фото)

Телеграф 02.10.2017
"Кад стигнем у Јагодину опсесивно пиљим не бих ли негде нашла бачен опушак или неки папирић. Немогуће је" Аутобуска станица је слика једног града и често путници који су само на пропутовању о некој вароши сазнају по ономе… »