Извор: Ало архива вести 05.10.2017

Хрватска је свађалица у комшилуку

Ало 05.10.2017
Немачка штампа испрозивала званични Загреб. Под насловом "Хрватска је свађалица у комшилуку", Дојче веле преноси писање немачке штампе која констатује да званични Загреб има граничне спорове са четири бивше… »

Сатима претио да ће да скочи са дрвета!

Ало 05.10.2017
Мушкарац Е.Х. (32), који се јуче поподне попео на дрво у парку у Теслићу, коначно је одустао од своје намере и сишао је са стабла. Према нашим сазнањима није повређен, а у току су разговори с њим после чега ће бити… »

На коњу кријумчарили 128 килограма сканка

Ало 05.10.2017
Подгоричанин Л. Р. (29) ухапшен је на граници са Албанијом након што је са још две особе у Црну Гору на коњу покушао да прокријумчари 128 килограма сканка. "Службеници Управе полиције МУП-а – Станице граничне полиције… »

Политичар претукао жену, добио забрану приласка!

Ало 05.10.2017
Функционеру ХДЗ-а забрањено да прилази својој супрузи након што је против њега поднела пријаву за породично насиље. Полиција је поднела кривичну пријаву против пожешко-славонског жупана Алојзија Томашевића, из… »

Првак претио ученицима ножем и то му није први пут!

Ало 05.10.2017
Родитељи ученика који похађају ОШ Иван Мажуранић донели одлуку да своју децу више не пуштају у школу! У Новом Винодолском у Основној шоколи Иван Мажуранић недавно је дошло до инцидента у којем је ученик првог разреда… »

Каћа проговорила о голим фоткама!

Ало 05.10.2017
Певачица Катарина Грујић је проговорила у скандалу са голим фотографијама због којих је њена породица осрамоћена. Каћа је рекла истину о фотографијама које је њен дечко наводно слао удатој жени. Звезда "Гранда" каже да је… »

Избо ножем трудну девојку, она преживела захваљујући силиконима!

Ало 05.10.2017
Енглескиња Натали Кериош (40) преживела је кошмар пошто ју је брутално напао њен дечко Бабур Раџа (41). Раџа је Натали, која је у тренутку напада била трудна напао и избо ножем чак 24 пута. Амазинг Пхоеникс Гроуп… »

Цеца се после 24 године срела са својим љубавником

Ало 05.10.2017
Фолк звезда Цеца Ражнатовић је синоћ срела човека које је обележио један део њеног живота. Она је била на прослави поводом рођења близнакиња Жељка и Јоване Јоксимовић, а тамо се појавио и он. Горан Андрејић је… »

Исељена породица Петровић: Немамо где!

Ало 05.10.2017
У Његошевој улици у Београду, испред број 65, данас се окупио велики број грађана како би пружили подршку породици Петровић које хоће да иселе са двоје мале деце. Након 12 сати драме Петровићи напустили стан. Извршитељи… »

Ево шта каже Слобина мајка о његовој вези са Луном

Ало 05.10.2017
Мајка певача Слобе Радановића, који је један од учесника "Задруге", вечерас била гост у студију ТВ “Пинк”. Она је открила да је поносна на сина, и да му не замера што се заљубио, јер је Луна Ђогани јако лепа девојка… »