Београд архива вести 11.10.2017

И приватни вртићи од: 7.00 Установе које дотира Град Београд мораће да се прилагоде родитељима

Блиц 11.10.2017
Приватни вртићи, који су на списку за субвенције Града Београда, почињаће убудуће са радом од седам часова ујутру, баш као што је то случај и са државним предшколским установама. Градски секретар за образовање и дечју… »

Опљачкана Весна Ривас: Лопови однели злато, позлаћени есцајг, вредне сувенире...

Пресс 11.10.2017
Учесница „Парова“ је годинама била на мети лопова и због бисте Војислава Шешеља. Фото: Небојша Мандић Весна Ривас је опљачкана. Лопови су провалили у њен стан у Батајници и однели највредније ствари. - Однели су јој… »

Данас облачно, понегде киша, а на планинама снег

Пресс 11.10.2017
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, а на високим планинама увече са слабим снегом. Фото:Б92.нет У већем делу земље дуваће слаб и умерен ветар, а на истоку повремено јак. Најнижа… »

Блокирана трговачка школа: Професори не улазе у учионице јер им је колегиницу напао ученик!

Телеграф 11.10.2017
Више од 50 људи, углавном наставника ове образовне установе, налази се испред школе са транспарентима и паролама “Стоп насиљу”, “Образовање је будућност”. У Трговачкој школи, смештеној у самом центру Београда, у… »

"Нема смисла да ме зову свакакве жене": Пензионеру из Београда после оваквог огласа телефон не престаје да звони

Блиц 10.10.2017
"Без обавеза, виталан, здрав, 71 година, желео би да упозна госпођу сродну душу, ради озбиљне везе", овај лични оглас освануо је на једној од бањичких бандера, а иако су отцепљена тек два исечка с бројем, Драган… »

Милион евра за уређење пешачке зоне у Земуну

Студио Б 11.10.2017
Представници градске власти данас су обишли реновирану пешачку зону у Земуну и најавили уређење главног парка, Дома ваздухопловства, дела кеја, као и канализиционе мреже у периферним деловима ове општине. Весић је открио… »

Емина Ердоган је имала само једну жељу - да посети ово место у Београду!

БК ТВ 11.10.2017
Занимљиво! Чувена бомбонџиница "Босиљчић", једина такве врсте у престоници, имала је јуче несвакидашњу гошћу пошто ју је око 14 и 30 часова посетила ни мање - ни више него прва дама Турске Емина Ердоган са… »

Спремите залихе: Данас без воде потрошачи на Савском венцу

Блиц 11.10.2017
Због планираних радова на водоводној мрежи на Савском венцу, данас ће без воде остати потрошачи појединих улица те београдске општине, саопштило је ЈКП "Београдски водовод и канализација". Како се прецизира, у периоду од… »

"Београд пут" дуговао 1,4 милијарде, сада 100 милиона динара

Блиц 11.10.2017
Градоначелник Синиша Мали обишао је данас асфалтну базу ЈКП „Београд-пут” у Раковици, где је разговарао са руководством и радницима овог градског предузећа. Мали је подсетио да је „Београд-пут” 2014. био у веома лошем… »

Ноћас у Београду четири саобраћајне несреће

Блиц 11.10.2017
У Београду су се ноћас догодиле четири саобраћајне незгоде у којима није било тежих повреда, рекла је јутрос за Тањуг портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. У саобраћајној незгоди која се догодила у 19.16 на углу Ресавске и… »