Хроника архива вести 11.10.2017

Конференција о реформи правосуђа одржана у Медија центру

Блиц 11.10.2017
Коференција "Полазне основе за успешну реформу правосуђа" у организацији Друштва судија Србије, Удружења јавних тужилаца и заменика јавних тужилаца Србије и Центра за правосудна истраживања, одржана је данас у Медија… »

Зоран Марјановић је убијао у прошлом животу: Шок тврдње о супругу убијене певачице

Курир 11.10.2017
Зораном Марјановићем владају демони и нечисте силе, тврди румунски истеривач демона Аксентије Дурли. Он тврди да је композитор који се сумњичи да је 2. априла прошле године у Борчи убио супругу Јелену Марјановић верни… »

Истрага против јавних извршитеља због злоупотребе службеног положаја

БК ТВ 11.10.2017
Виши јавни тужилац у Зрењанину донео је наредбу о спровођењу истраге и саслушао осумњиченог Б.П. из Новог Сада, запосленог као јавни извршитељ са седиштем канцеларије у Зрењанину, осумњиченог Б.С. из Зрењанина, лице… »

Дурли: Зоран је убијао жене без гриже савести!

Ало 11.10.2017
Зораном Марјановићем владају демони и нечисте силе, тврди румунски истеривач демона Аксентије Дурли. Он тврди да је композитор који се сумњичи да је 2. априла прошле године у Борчи убио супругу Јелену Марјановић верни… »

Зајечарске јавне набавке: Још чекају семафор

Вечерње новости 11.10.2017
Истрага против бивших челника Зајечара због јавних набавки. Издвојили 2,2 милиона динара, а добили - лимове. Саша Мирковић ће накнадно бити саслушан. ОСНОВНО јавно тужилаштво у Зајечару донело је наредбу о спровођењу… »

Страва и ужас у Лесковцу! Нападнута медицинска сестра!

БК ТВ 11.10.2017
Њене колеге у шоку! Педесетогодишњу медицинску сестру Татјану Илић у лесковачкој Хитној помоћи из чиста мира напала је у недељу увече пацијенткиња, након чега је она завршила у несвести и са потресом мозга, а сада… »

Да ли ће правда стићи? Додатно вештачење о смрти малог Раденка дошло после пет месеци и уз низ ургенција

Блиц 11.10.2017
Допуна налаза и стручно мишљење вештака о смрти дечака Раденка Никодиновића (8) из Козјака, који је преминуо 8. октобра прошле године од сепсе, настале после прелома руке, коначно је стигла у Основно јавно тужилаштво у… »

Сведок видео „чистача” злочина на месту где је нађено Јеленино тело

Ало 11.10.2017
Београдској полицији се јавио сведок који тврди да је својим очима видео комби у близини канала у којем је нађено тело Јелене Крсмановић Марјановић и да се кључ мистериозног убиства певачице крије управо у том возилу! -… »

Убиство у Чачку: Убио га јер му је рекао да не виче на девојку!

Курир 11.10.2017
ЧАЧАК - Саша Ћубовић (34), кога је у ресторану брзе хране у Чачку изрешетао бивши робијаш Владица Пушица (32), највероватније је убијен јер је осумњиченом, који је седео са девојком, рекао да није у реду да се свађа… »

У Италији и шеф државе бира судије

Блиц 10.10.2017
Министри правде Србије и Италије Нела Кубуровић и Андреа Орландо разговарали су данас у Риму о начинима за даље унапређење сарадње, размењујући искуства о добрим праксама, а посебно о предстојећим уставним променама у… »