Извор: БК ТВ архива вести 11.10.2017

Ердоган у Новом Пазару: Ово је мој завичај, мој најмилији град, Србија ће нас све спојити!

БК ТВ 11.10.2017
Турски председник Редзеп Тајип Ердоган поручио је данас у обраћању грађанима у Новом Пазару да Турска жели Србији да буде земља у којој владају јединство и слога и да буде земља просперитета, због чега је спреман на… »

Грађани у паници! Неман од два метра "шета" градом!

БК ТВ 11.10.2017
Ово нису никад доживели! Две вишеметарске змије пронађене у центру Срајеву, код Основне школе "Муса Ћазим Ћатић" и насеља Ступ, изазвало је нелагоду и страх грађана, а епидемиолог Шефик Пашагић страхује да би таквих… »

Тежак удес у Тузли, повређена једна жена

БК ТВ 11.10.2017
Ужас! Жена (55) С.И. из Зворника тешко је повређена када ју је у Тузли ударио аутомобил, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона. Аутомобилом "БМВ" управљао је тридесетдвогодишњи Е.М. из… »

Емина Ердоган је имала само једну жељу - да посети ово место у Београду!

БК ТВ 11.10.2017
Занимљиво! Чувена бомбонџиница "Босиљчић", једина такве врсте у престоници, имала је јуче несвакидашњу гошћу пошто ју је око 14 и 30 часова посетила ни мање - ни више него прва дама Турске Емина Ердоган са… »

Преминуо Чедомир Кнежевић, најпознатији штрајкач на Балкану!

БК ТВ 11.10.2017
Најпознатији штрајкач у БиХ Чедомир Кнежевић (49), који је покренуо масе радника са Железница РС на бунт и борбу за своја права изненада је преминуо. Чедомир се два дана није појављивао на послу, а према незваничним… »

"Србија иде ка ЕУ и да имамо пуну и јаку подршку"

БК ТВ 11.10.2017
Федерика Могерини, висока представница за спољну политику и безбедност ЕУ, очекује да током 2018. године дође до значајног напретка у дијалогу Београда и Приштине. Она презицира да две стране у овом тренутку раде на… »

Смењен познати функционер! (фото)

БК ТВ 11.10.2017
Само четири месеца од именовања на место директора Геронтолошког центра Ниш, Драгана Милетића је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања сменило са те функције. Нови в. д. директора је бивши… »

Стравичан судар у Београду! Трудница хитно превезена на вма!

БК ТВ 11.10.2017
Код Плавог моста у правцу Новог Београда, јутрос око 8 и 20 часова, догодила се саобраћајна незгода. Страва и ужас у Лесковцу! Нападнута медицинска сестра! "У судару повређене су три особе, два мушкарца и трудница. Сво троје… »

Велики успех за српску науку: Професорка новосадског факултета у врху европске институције!

БК ТВ 11.10.2017
Признање! Редовна професорка Департмана за математику и информатику Природно-математичког факултета у Новом Саду, др Наташа Крејић, именована је за потпредседницу Европског математичког конзорцијума (ЕЦМИ). Она ће нове… »

Запад одговорио Тачију: "За неуспехе институција у Приштини си ти одговоран"

БК ТВ 11.10.2017
Дан након што је косовски председник жестоко критиковао међународну заједницу због неиспуњених обећања према Косову, ЕУ, САД и Велика Британија су указале на неуспехе институција у Приштини за које је, како кажу, одговоран… »