Извор: Блиц/Политика архива вести 11.10.2017

Јевтић и Хелд о економији, повратку и узурпираној имовини

Блиц 11.10.2017
Потпредседник Владе и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић данас је са немачким амбасадором у Приштини Кристијаном Хелдом разговарао о економији, проблему узурпиране имовине и повратку расељених. - Искрено се надам… »

Гост "блица": Академик Љубомир Симовић: А шта бисмо с Косовом, и да нам га врате?

Блиц 11.10.2017
Звучало је као вапај кад је у једном интервјуу академик Љуба Симовић рекао: „Кад само помислим на шта би Србија личила да смо више читали.“ Није да се није читало, али они који су то радили више не станују овде… »

Председник Албаније Иљир Мета сутра у званичној посети Косову

Блиц 10.10.2017
Председник Албаније Иљир Мета боравиће сутра у званичној посети Косову на позив председника Косова Хашима Тачија, саопштено је из Тачијевог кабинета. Албанском председнику ће бити организован дочек на највишем нивоу уз… »

Скандалозно понашање: ПУПС притискао тужиоца због бирачких спискова

Блиц 10.10.2017
У свом првом извештају, повереник за самосталност тужилаца констатовао је да је вршен политички притисак на тужитељку из Основног суда у Мионици која је била задужена у случају фалсификовања бирачких спискова за изборе… »

Чанак: Турска може бити врло значајан економски партнер

Блиц 10.10.2017
Лидер ЛСВ Ненад Чанак изјавио је данас да Турска има огроман привредни потенцијал и зато може бити врло значајан економски партнер Србије. "Имао бих штошта да кажем на рачун унутрашњих односа у Турској и улоге Ердогана у… »