Извор: Блиц/Региони архива вести 11.10.2017

Два удеса у Нишу: Повређено шестогодишње дете и три путника у аутобусу

Блиц 11.10.2017
Три путника у аутобусу и једно шестогодишње дете повређени су у две одвојене саобраћајне незгоде које су се десила у Нишу у протекла 24 часа. Према подацима Хитне помоћи из Ниша дете је повређено у судару два аутомобила… »

Узбуна на Коридору 10: Змија се обмотала око стуба и прекинула изградњу моста

Блиц 11.10.2017
Степски смук од безмало два метра привремено је јуче око подне обуставио завршне радове на мосту "Врла" на Коридору 10 код Владичиног Хана. Змију дугачку око два метра, која се обмотала око стуба највећег моста на Коридору 10… »

Вода у Прокупљу прелива по улицама (фото)

Блиц 11.10.2017
Бар на три локације у Прокупљу вода из градског водовода цури и избија из асфалта, због чега је због клизавог коловоза отежан саобраћај, али и кретање пешака на тим правцима. Тако у Новоселској улици због квара који је избио… »

БК: група током 2018. почиње са градњом и у Србији

Блиц 11.10.2017
Председник БК групе Богољуб Карић најавио је за следећу годину почетак градње станова у Србији по цени од 490 евра по квадрату. Како је саопштено из Јединствене Србије, Карић је у Минску угостио председника те странке и… »

Да пукне и најтврђе срце: Мајка покушавала сатима да оживи штене, које је прегазио ауто у Краљеву (видео)

Блиц 11.10.2017
Призор на којем мајка покушава да оживи своје штене које је усмртио аутомобил, и то на пљуску, ниједног пролазника у Краљеву није оставио равнодушним. Мајка је сатима гурала шапама и лизала настрадало штене, док се нису… »

Дечја радна акција за Дан ослобођења града

Блиц 11.10.2017
Поводом Дана ослобођења града, 14.октобра, у Крушевцу ће бити организована дечја радна акција „Градимо будућност“. - Дечју радну акцију организујемо у знак сећања на 40 година од прве омладинске радне акције у нашем… »

Борци штрајкују глађу, четворици указана помоћ

Блиц 11.10.2017
Припадницима Удружења бораца рата од 1990. године који су у понедељак почели штрајк глађу, указана је хитна медицинска помоћ. Десет ратних резервиста протестује у Спомен соби ваљевског Удружења због неиспуњења раније… »

Лончар: Нема проблема са кардиолозима у Чачаку, уложено 70 милиона динара

Блиц 11.10.2017
Министар здравља Златибор Лончар негирао је тврдње да кардиолози одлазе из чачанске болнице, наводећи да су одобрене три субспецијализације за интернисте, као и да је у протекле три године у ту установу уложено 70 милиона… »

Слободан Бранковић почасни грађанин Ћуприје

Блиц 10.10.2017
Титула почасни грађанин Ћуприје, највеће признање, биће уручена Слободану Бранковићу председнику Атлетског савеза Србије, одлучили су данас одборници СО Ћуприја. Плакета општине биће додељена професору Милану Мају… »

Последња престоница српских деспота је у Војводини, а од ње је остао само коров

Блиц 10.10.2017
Средњовековна тврђава Купиник зарасла је у коров, од ње су остали само бедеми и о њој вековима нико не брине, иако су ту столовали Бранковићи. Сада би то могло да се промени захваљујући стручњацима који желе да спасу… »