Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

Коначно дешифрован 3.200 година стар рукопис о инвазији мистериозних морепловаца

Блиц 11.10.2017
Тим швајцарских и холандских археолога, који је дешифровао натпис на каменој плочи старој 3.200 година, сматра да је решио "једну од највећих археолошких загонетки Медитерана". Фриз дугачак 29 метара, који је 1878. године… »

"Ја болујем од..." Лепа Брена отворила душу о озбиљном здравственом проблему

Блиц 11.10.2017
Певачица лепа Брена у последњих неколико година имала је чак неколико ломова руке, који су одмах санирани и излечени. Гостујући на једној телевизији Брена је открила да годинама већ болује од једне болести која захтева… »

Драма у елитном насељу: Певачица Гоца Лазаревић џипом ударила бициклисту

Блиц 11.10.2017
Певачица Гоца Лазаревић изазвала је данас саобраћајну незгоду када је својим возилом оборила бициклисту у Улици Партизанске авијације на Бежанијској коси. Несрећа се догодила око поднева, а очевици кажу да је певачица… »

Лепа Брена признала да је годинама на лековима, а ускоро планира да проговори и о ономе о чему је дуго ћутала

Блиц 11.10.2017
Ових дана биће сниман документарни филм који ће се бавити животом и каријером Лепе Брене. Гостујући на ТВ Нова Лепа Брена је открила детаље везане за документарац. - Ове године радимо документарни филм "Не дај да те краду од… »

Да ли се иза овога крије права истина? Звезде Гранда више нису део Прве телевизије

Блиц 11.10.2017
Већ недељама се води полемика око тога да ли ће шоу програм "Звезде гранда" наставити емитовање на фреквенцији Прве тв. Иако нико од челника Гранда не жели о томе да говори, један детаљ можда крије праву истину. На… »

Пет мана високо интелигентних људи. Да ли сте међу њима?

Блиц 11.10.2017
Висока интелигенција свакако је предност, али није и кључ за лакши, једностванији, срећнији или пак испуњенији живот. У одговору на то може ли интелигенција бити и проклетство некима, психолози објашњавају да она свакако… »

Добро погледајте: Цеца је једном невероватном фотографијом успела да збуни све

Блиц 11.10.2017
Фолк дива Цеца Ражнатовић све више и више воли Инстаграм, па тако често обрадује своје пратиоце неком објавом која их одушеви. Овог пуа певачица је поделила фотографију која је на први поглед потпуно нормални профил… »

Није због коцкања: Пике се огласио поводом раскида са Шакиром

Блиц 11.10.2017
Након што је светом протутњала вест да је мега популарна певачица Шакира оставила једног од најбољих штопера на свету, Жерара Пикеа, почело се шушкати да је то учинила због његове зависности о коцкању. Иако се… »

Србија је добила нову мис! И то је ова девојка

Блиц 10.10.2017
Вечерас је Србија добила нову званично најлепшу девојку. Ивана Тришић, студенткиња завршне године Првног факултета у Београду, нова је мис Србије. Титулу прве пратиље понела је Маја Марчић, док је за другу пратиљу… »

"Нека сјашу са: Мене..." Гоца Тржан изнервирана провокацијама бивше заове, донела ни мало пријатну одлуку по своју породицу

Блиц 11.10.2017
Након што се сестра Ивана Маринковића укључила у ријалити “Парови” и испричала како Гоца Тржан жели да их остави на улици, позвали смо певачицу која тврди да је Теодора све слагала. Наиме, након што се развела од… »