Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

Хорор из тоалета: Из вц шоље им је измилела неман дуга два метра (видео)

Блиц 11.10.2017
Можда је у питању интенет превара, али неман која је измилела из вц шоље изгледа поприлично мистериозно, а људи из Малезије који су је ухватили и снимили тврде да има преко два метра. Огромно чудовиште налик на змију је… »

Усред бела дана решили су да се "забаве" у парку (видео, 18+)

Блиц 11.10.2017
У једном парку у америчкој држави Илиноис, где се деца играју, људи шетају своје љубимце, одмарају на клупама овакву сцену сигурно не очекујете да затекнете усред бела дана. Наочиглед свих један пар је на клупи имао секс… »

Знате ли како се правилно једе бели лук?

Блиц 11.10.2017
Бели лук једна је од најмоћнијих биљака на свету која је у употреби већ хиљадама година захваљујући својим снажним лековитим својствима. Бели лук редован је гост у нашим јеловницима, али и биљка којој се радо окрећемо… »

Надгробни ЦВ: Овај споменик на српском гробљу оставиће вас без текста

Блиц 11.10.2017
Фејсбуком често знају да круже фотографије надгробних споменика са несвакидашњим натписима. Често неки буду предмет црног хумора и људи просто не могу да одоле, а да даље не деле слике. На овом споменику су они који га за… »

Жена је пливала и налетела на ајкулу. Оно што је потом урадила је изузетно храбро (видео)

Блиц 11.10.2017
Када је током јутарњег пливања наишла на мању ајкулу, Мелиса Хадер из Аустралије није побегла. Она је ухватила голим рукама и избацила је из природног базена преко стене на другу страну плаже. Када су пријатељи неустрашиве… »

Најновији научни експеримент над пенисима делфина ће вас згрозити

Блиц 11.10.2017
Научник Дара Орбак, са Универзитета Делхузи у Канади, настоји да разуме репродукцију животиња попут делфина, фока и морске прасади, пише “Њузвик”. С обзиром на то да се њихов живот одвија углавном у дубоком мору… »

"Скупила сам руке и поцепану хаљину": Огласила се још једна наша глумица која је прошла пакао са познатим редитељем

Блиц 11.10.2017
Након ексклузивне приче Снежане Савић за "Блиц" о недаћама кроз које је пролазила током каријере и не тако очекиване понуде редитеља, огласила се још једна њена колегиница. Уметница великог калибра Оливера Катарина је… »

Најтиши град на свету: Овде су компјутери, телефони и микроталасне пећнице строго забрањени (фото, видео)

Блиц 11.10.2017
Замислите живот без мобилних, рачунара, лаптопа, интернета. У градићу Грин Бенк у Западној Вирџинији ово је свакодневица за 143 становника. Град је смештен у такозваној "мирној зони", ту се налази Национална Астрономска… »

Решили су да се нашале са малдожењом, па га усред свадбе послали право у болницу (видео)

Блиц 11.10.2017
У свету често воле да се шале са будућим младожењама, а те неслане подвале умеју да се заврше и веома озбиљно. Тако су другари овог младожењу након шале са ватрометом послали право у болницу. Наиме, они су залепили… »

Фејсбук зна када ћете се заљубити и када ћете раскинути везу, ево и како

Блиц 11.10.2017
Фејсбук је унајмио групу научника која већ годинама истражује романтичне односе на друштвеној мрежи. Ево шта су открили. Најновија достигнућа у пољу вештачке интелигенције омогућила су Фејсбуку да предвиди када ћете… »