Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

Гадно, предивно,: Магично... Ово су утисци очева који су одлучили да буду поред жене усред порођаја

Блиц 10.10.2017
Неки очеви одлуче да присуствују порођају и буду подршка изабраници у најважнијем дану у њиховом заједничком животу, а неки отворено кажу да нису спремни на такво искуство и радије чекају испред порођајне сале. Неки од… »

Не зна човек где пре да гледа! Милица Павловић се појавила оваква у једној емисји и неће вам бити добро

Блиц 10.10.2017
Певачица Милица Павловић била је на аустралијској турнеји, а одмах по повратку у Србију, угостио ју је Огњен Амиџић. Милица се појавила на снимању у минијатурној лила хаљиници која, истина, више открива него што покрива… »

Пуно кошта: Ана Ивановић открила невероватни и баснословно скуп начин на који одржава лепоту

Блиц 10.10.2017
Бивша Тенисерка Ана Ивановић важи за једну од најлепших жена на свету, а са друге стране труди се свим силама да избегне коментарисање актуелне вест у вези са њиеном трудноћом. На друштвеним мрежама појавила се… »

Кад ледена лејди моли: Ове две глумице су биле нераздвојне, а данас се не чују ни телефоном

Блиц 10.10.2017
Глумица Гвинет Палтроу годинама је била блиска са колегиницом Камерон Дијаз и њих две су, пре свега, биле пријатељице све док се она 2015. године није удала за гитаристу Бенџија Мадена. - Камерон је након венчања нестала из… »

"Је л' то нешто лоше?" Аца Лукас је средио посао сину и на једну ствар је поносан

Блиц 10.10.2017
Певач Аца Лукас је сину Андреју Вуксановићу нашао посао, а његов наследник је недавно рекао да му је отац целог живота недостајао. Лукас је више пута истицао да су деца његово највеће богатство, а иако је познат и има… »

Сека Алексић на велика врата враћа један тренд који се носио деведесетих

Блиц 10.10.2017
Фолк звезда Сека Алексић флерује са актуелним трендовима било да жели да изгледа спортски или гламурозно или једноставно опуштено. Тако је поделила фотографију на којој је у црном од главе до пете, али у тренерци или хеланкама… »