Извор: Данас архива вести 11.10.2017

Голеада у Новом Пазару

Данас 10.10.2017
Од укупно 19 голова (2,3 по мечу) укупно седам виђено је на утакмици Нови Пазар - Инђија 4:3. Највеће изненађење приредили су фудбалери новосадског Пролетера који су славили у Горњем Милановцу против Металца са 2:1. Гости… »

Састанак Вишеградске групе

Данас 10.10.2017
На позив министра иностраних послова Мађарске Петера Сијарта, министар спољних послова Ивица Дачић у среду ће у Будимпешти учествовати на традиционалном годишњем састанку министара иностраних послова Вишеградске групе и… »

"Да ли се кажњавају послодавци?"

Данас 10.10.2017
Поводом најаве министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорана Ђорђевића да ће се увести механизам контроле боловања како би се спречиле злоупотребе, Фондација центар за демократију указала је на бројне… »

Еврогрупа се опростила од Шојблеа

Данас 10.10.2017
Еврогрупа се у понедељак опростила од Волфганга Шојблеа, једног од својих најутицајнијих чланова, који може да се похвали и најдужим стажом. Он је учествовао на својој последњој седници министара финансија еврозоне, пошто… »

Трилер који треба да напуни биоскопске сале

Данас 10.10.2017
"Ово је прича о момцима који украду нешто што нису смели да украду. Око тога испадне проблем и креће акција", ово је укратко, према речима редитеља Милоша Аврамовића, синопсис филма "Јужни ветар", чије снимање почиње… »

Послодавци већ заштићени, контроле боловања одувек постоје

Данас 10.10.2017
* Једини законит начин да држава "помогне" инвеститорима је да тражи од домова здравља да појачају контролу квалитета рада лекара * Послодавац по Закону о раду може да тражи да комисија дома здравља провери документацију о… »

Илић: Вучићу Устав на поклон

Данас 10.10.2017
Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић крши Устав од прве странице и да ће му та странка поклонити Устав да га проучи и почне да га се придржава и упозорио да Устав… »

Год Саве тхе Qуеен

Данас 10.10.2017
* "Васпостављање" монархије нећемо гледати ни уживо ни на телевизији. Судећи по Првој телевизији Београд је у суботу био позорница на којој се одиграо "историјски догађај". Наиме, тог дана је у Саборној цркви патријарх… »

УНС: Укинута пресуда за мобинг

Данас 10.10.2017
Апелациони суд у Београду укинуо је пресуду Вишег суда из 2016. године по којој је тадашњи директор и главни и одговорни уредник Компаније "Новости" Ратко Дмитровић одговоран за мобинг над новинарком Јеленом Јововић и случај… »

У Паризу протест против Макронових реформи

Данас 10.10.2017
У Паризу су у току масовне демонстрације против социјалне политике француских власти. Учесници скупа се буне против смањења броја радних места и плата. Полиција је користила сузавац како би растерала демонстранте, преноси… »