Извор: Данас/Политика архива вести 11.10.2017

Ердоган: Бићемо једно

Данас 11.10.2017
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган и председник Србије Александар Вучић стигли су данас у Нови Пазар, где се очекује потписивање протокала између Града и општине Рашка са турском Агенцијом за сарадњу и координацију… »

Кабловски оператори обавезани на пренос Прве, О2, Хепи и Пинка

Данас 11.10.2017
Регулаторна агенција за електронске комуникације (РАТЕЛ) донела је јуче решење о обавези кабловских оператора да преносе програме телевизија са националном фреквенцијом - Прва, О2, Хепи и Пинк, сазнаје Удружење новинара… »

Данијелсон: Србија одлучна на европском путу

Данас 11.10.2017
Генерални директор Директората Европске комисије (ЕК) за проширење и суседску политику Кристијан Данијелсон изјавио је данас ФоНету да је у разговорима у Београду стекао снажан утисак да је Србија одлучна да напредује на… »

Брнабић: Приступање ЕУ интерес грађана Србије

Данас 11.10.2017
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са председником Европске комисије Жан-Клодом Јункером, којем је поручила да је процес приступања Европској унији стратешки циљ Србије који је у интересу… »

Брнабићева у Крушевцу о првих сто дана Владе

Данас 11.10.2017
Премијерка Ана Брнабић резултате рада Владе у првих сто дана представиће 14. октобра у Крушевцу, саопштено је из Градске управе Крушевца. Да ће премијерка и министри тог дана у Крушевцу боравити поводом обележавања 14. и… »

Брнабић: У Србији нема објективног новинарства

Данас 11.10.2017
Премијерка Ана Брнабић изјавила је пред Европским парламентом у Бриселу да у Србији нема објективног новинарства, јер је јако мало објективних новинара. Она је у расправи у Спољнополитичком одбору ЕП и на поруке неких посланика… »

Парламент трећи ријалити

Данас 11.10.2017
Настављена је пракса да се расправе у Скупштини Србије са терена агрументације преселе у домен личних увреда, а Ненад Милић из Либерално демократске партије сматра да је суштина проблема у томе што је "ово парламент без… »

Гардијан: ЕУ не сме да остави Балкан да се крчка

Данас 11.10.2017
Заостају напори да се допре до земаља југоисточне Европе, мисли званично уредништво "Гардијана". Они објашњавају да је задатак ЕУ да се прошири непотпун јер недостаје југоисточни блок Европе и позивају на "рестартовање"… »

Кандидатура Шутановца била би лош потез

Данас 11.10.2017
* Стојановић: Носи негативан баласт претходне власти ДС * Клачар: Није природно да лидер претендује на ту позицију. Кандидатура председника ДС Драгана Шутановца за градоначелника Београда, ако не успе опозициони договор о… »

Састанак Вишеградске групе

Данас 10.10.2017
На позив министра иностраних послова Мађарске Петера Сијарта, министар спољних послова Ивица Дачић у среду ће у Будимпешти учествовати на традиционалном годишњем састанку министара иностраних послова Вишеградске групе и… »