Извор: Дневник архива вести 11.10.2017

Тужна судбина звезде серије Малком у средини

Дневник 11.10.2017
Френки Муниз, познат по улози Малкома у хит серији „Малком у средини“, у емисији „Плес са звездама“ испричао је да већ десетак година има проблем са с дугорочним памћењем. У разговору за магазин Пипл (Пеопле), Муниз… »

Ема Стон амбасадор Луј Витона

Дневник 11.10.2017
Глумица Ема Стон постала је нови амбасадор модне киће Луј Витон. Тиме ће најплаћенија глумица на свету у наредне две године повећати свој ионако пун буџет за додатних десет милиона долара. Информације о овој срадањи, на… »

Дан отворених врата са инспекторима у Новом Саду

Дневник 11.10.2017
Након веома успешно одржаних скупова у Београду и Нишу, представници фирми и грађани из Новог Сада и околине имаће јединствену прилику да у директном један-на-један разговору са инспекторима сазнају све што их интересује у… »

Три хиљаде школских торби за војвођанске прваке

Дневник 11.10.2017
НОВИ САД: У Покрајинској влади данас су представницима 30 општина у АП Војводини уручени поклон-купони за 3.000 школских торби за прваке, у вредности преко десет милиона динара. Потпредседник Покрајинске владе и покрајински… »

Изложба „Седам векова манастира Крупе“ отворена у Грачаници

Дневник 11.10.2017
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је у Грачаници отварању изложбе фотографија „Седам векова манастира Крупе“ фоторепортера „Вечерњих новости“ Дарка Дозета из Новог Сада, а поводом 700 година… »

ГФЛ Сремска Митровица (И разред): Бод с десеторицом

Дневник 11.10.2017
Борац (ВР) - Слога (З) 0:0. ВЕЛИКИ РАДИНЦИ: Игралиште Борца, гледалаца 60, судија Стојановић (Сремска Митровица). Жути картон: Пињук (Борац). БОРАЦ: А. Алимановић 7, Д. Алимановић 6, Пињук 7, Козомара 6, Станишић –… »

„Агрокор” – проблем који мучи регион

Дневник 11.10.2017
Проблем „Агрокора” већ дуже потреса регион. Радници који су запослену у систему са стрепњом читају вести о пословању компаније и финансијским резултатима. Није лако ни добављачима који испоручују робу маректима… »

Дани досељеника у Новој Пазови

Дневник 11.10.2017
НОВА ПАЗОВА: Житељи Нове Пазове већ деценијама чувају успомену на долазак првих колониста у Срем, одмах по завршетку Другог светског рата. Раст и развој насеља од напуштеног немачког села до савремено уређене вароши која… »

Донација из Берзенбрика за румску библиотеку

Дневник 11.10.2017
РУМА: Градска библиотека „Атанасије Стојковић” добила је јуче из Немачке вредну донацију у књигама. Реч је о поклону 200 нових наслова из града Берзенбрика. Донација румској библиотеци резулат је вишегодишње сарадње и… »

Филм “Контакт” Михајла Обренова приказан у препуној “Арени синеплекс” у Новом Саду

Дневник 11.10.2017
Документарни филм “Контакт” Михајла Обренова (“Ван, ту, фак ју”, 2017) приказан је у понедељак увече у препуној великој сали биоскопа “Арена синеплекс” у Новом Саду. Филм приказује алтернативну, андерграунд сцену… »