Извор: иКрагујевац архива вести 11.10.2017

Најновија вест: Удес код Плазе (фото)

иКрагујевац 11.10.2017
Како иКрагујевац сазнаје догодила се саобраћајна незгода код Плазе. До незгоде је дошло између два возила, око 17 часова. За сада немамо информација да има повређених. Полиција је изашла на место незгоде и врши увиђај… »

иКрагујевац вас води на Шумадија фест! Делимо бесплатне карте!

иКрагујевац 11.10.2017
Организатори „Шумадија феста“, који се одржава 13. и 14. октобра у хали „Парк“, објавили су комплетан програм и сатницу на обе бине. На Маин Стаге-у, програм ће у 20 часова отворити Никси, а затим ће наступити Стив… »

Школама послат допис - сви старији од 65 да се пензионишу?!

иКрагујевац 11.10.2017
Министар просвете Младен Шарчевић упутио је налог свим школама да издају решење о престанку радног односа свим старијима од 65 година. Како пише "Данас", Шарчевић од школа тражи да поступе по Закону о основама система… »

Страва и ужас у Србији: Нападнута медицинска сестра!

иКрагујевац 11.10.2017
Педесетогодишњу медицинску сестру Татјану Илић у лесковачкој Хитној помоћи из чиста мира напала је у недељу увече пацијенткиња, након чега је она завршила у несвести и са потресом мозга, а сада апелује да надлежне… »

Сутра славимо Михољдан: Вечерас завршите све што имате, сутра никако не обављајте кућне послове!

иКрагујевац 11.10.2017
Православни верници сутра обележавају празник Светог Кирјака, у народу познатији и као Михољдан. Према народном веровању, после Михољдана наступа права јесен која је календарски већ увелико почела. Српска православна црква… »

Научно стручни скуп “Водовод и канализација 2017“ у Крагујевцу

иКрагујевац 11.10.2017
У Крагујевцу је данас почео тродневни 38. Међународни стручно-научни скуп под називом “Водовод и канализација“ који организује Савез инжењера и техничара Србије. Први пут домаћин овог скупа који је окупио око 150… »

Нов закон о дуалном образовању: Ђаци ће за праксу у фирмама добијати и плату

иКрагујевац 11.10.2017
Предлог Закона о дуалном образовању који је Влада Србије упутила у скупштинску процедуру требало би да омогући ефикасније образовање, као и запошљавање младих одмах после средње школе. Циљ закона је прилагођавање… »

Ево за које канале је обавезан ТВ пренос

иКрагујевац 11.10.2017
Регулаторна агенција за електронске комуникације (РАТЕЛ) донела је решење о обавези кабловских оператора да преносе програме телевизија са националном фреквенцијом - Прва, О2, Хепи и Пинк, објавило је Удружење новинара Србије… »

Поново: Горео аутобус, узрок пожара непознат!

иКрагујевац 11.10.2017
Аутобус чачанског "Аутопревоза" који саобраћа на релацији Чачак - Лучани, запалио се данас док је пролазио кроз село Марковицу на планини Јелици, преноси чачански портал Морава инфо. Путници су успешно евакуисани из… »

Алкохолна грозница у Крагујевцу: Опијају се девојке, али и деца

иКрагујевац 11.10.2017
Недавно смо објавили причу о девојкама које због све учесталијег пијанства, свој богат ноћни живот завршавају бауљањем на улици, после чега их у стању коме службе Хитне помоћи превозе на Одељење за токсикологију на… »