Извор: ИнфоКГ архива вести 11.10.2017

ИнфоКГ вас води на Шумадија фест

ИнфоКГ 11.10.2017
Организатори „Шумадија феста“, који се одржава 13. и 14. октобра у хали „Парк“, објавили су комплетан програм и сатницу на обе бине. Портал ИнфоКГ поделио је бесплатне улазнице. На Маин Стаге-у, програм ће у 20 часова… »

Почео научни скуп “Водовод и канализација“: 150 учесника из Европе

ИнфоКГ 11.10.2017
У Крагујевцу је данас почео тродневни 38. Међународни стручно-научни скуп под називом “Водовод и канализација“ који организује Савез инжењера и техничара Србије. Први пут домаћин овог скупа, који је окупио око 150… »

„Супермен је барбика“ пред крагујевачким љубитељима поезије

ИнфоКГ 11.10.2017
Представљање збирке песама, „Супермен је барбика“ аутора Хермана Штерна биће уприличено вечерас од 20 часова у Кутији шибица СКЦ-а. Иза овог песудонима крије се талентовани врњачки писац, Срђан Чеперковић… »

Депресија трећина менталних поремећаја у Крагујевцу, предњаче жене

ИнфоКГ 11.10.2017
Крагујевчани су јуче били у прилици да бесплатно одраде скрининг тест на рано откривање депресије, добију здравствено едукативни материјал као и савете за очување и унапређење менталног здравља. Све то био је део акције… »

"Не прљај, немаш изговор": Акција чишћења школе „Трећи крагујевачки батаљон“

ИнфоКГ 11.10.2017
Акција чишцења, која се организује у оквиру кампање „Не прљај. Немаш изговор!“, биће уприличена сутра од 11 сати у дворишту школе „Трећи крагујевачки батаљон“ и трајаће два дана, са циљем да грађанима… »

"Хипноза једне љубави" Звездара театра за крагујевачку позоришну публику

ИнфоКГ 11.10.2017
Звездара театар из Београда, представиће се публици 12. ЈоакимИнтерФеста драмским комадом "Хипноза једне љубави", у режији Душана Ковачевића, вечерас од 20 сати у Књажевско српском театру. Нови драмски комад Душана… »

Радијатори топли ако су ниске температуре и пре званичне сезоне, уједно проверите да ли све ради

ИнфоКГ 11.10.2017
Због драстичног пада температуре, "Енергетика" је прва у Србији, 3. октобра, отпочела са топлим пробама система даљинског грејања. Због ниских температура, пар дана касније, отпочело се и са грејањем током читавог дана, уз… »

Економац домаћин Главне рунде Лиге шампиона Европе: Стигли Спортинг, Никарс и Кхерсон

ИнфоКГ 11.10.2017
Српски шампион, КМФ Економац један је од домаћина у Главној рунди Лиге шампиона Европе у футсалу. У Хали Језеро публика ће од вечерас до 14. октобра гледати неке од најбољих тимова Европе. У Крагујевац су стигли португалски… »

Ужас у Баљковцу: На дан кад је женио сина запалили му 6.000 бала сена!

ИнфоКГ 11.10.2017
Милану Васиљевићу из села Баљковац код Крагујевца на дан када је женио сина непознати починиоци запалили су шест хиљада бала сена. Замало је избегнута несрећа већих размера. Пожар је избио у ноћи између петка и суботе… »