Извор: Југмедиа архива вести 11.10.2017

Повређене три путнице и дечак у градском превозу

Југмедиа 11.10.2017
Три путнице повређене су приликом наглог кочења аутобуса градског превоза, код зграде Основног суда у Нишу, а шестогодишњи дечак повређен је у судару два аутомобила код Кванташке пијаце, саопштили су у нишкој Хитној… »

НОВИ ЗАКОН Просветари који имају више од 65 година биће пензионисани

Југмедиа 11.10.2017
Број од 64 пријављених просветних радника за одлазак у пензију на територији Пчињског округа, могао би бити увећан у наредним данима због налога ресорног министра Младена Шарчевића о обавезном поступању по новом Закону о… »

И смук хтео да гради мост

Југмедиа 11.10.2017
На мосту преко Врле, који се гради на Коридору 10 кроз у Владичин Хан, јуче је ухваћен степски смук, дуг скоро два метра. Радницима шпанског предузећа „Азви Рубау“ у помоћ је притекао Владица Станковић, председник… »

За покретање малог бизниса помоћ Хелп-а и града Ниша од 2.400 евра

Југмедиа 11.10.2017
Представници немачке невладине организације Хелп и града Ниша позвали су данас сва лица заинтересована за покретање сопственог микро и малог бизниса да се пријаве за добијање помоћи у опреми просечне вредности 2.400 евра… »

БОИНГ БОИНГ на српски начин

Југмедиа 11.10.2017
Свој нови живот представа Боинг Боинг доживеће и на сцени Народног позоришта Лесковац, где ће премијерно бити изведена у петак 13. октобра од 20 сати. Шест младих али искусних лесковачких глумаца сами су одабрали баш овај… »

ДАН ГРАДА ЛЕСКОВАЦ Говор градоначелника

Југмедиа 11.10.2017
На самом почетку данашње свечане седнице, уприличену поводом 11. октобра – Дана града, имам потребу да кажем да сам поносан на све резултате Лесковца, и као грађанин и као градоначелник овог града. Некада су главне… »

Обележен Дан града Лесковца (ФОТО, ВИДЕО) Сви добитници октобарских награда и признања

Југмедиа 11.10.2017
Овогодишње обележавање Дана града Лесковца на три локације најлепше је до сада осмишљено јер је добитницима награда са медаљом посвећена посебна пажња, а свечаност је увеличана отварањем нове фабрике са 80 радних… »

Отворена фабрика за производњу сендвич панела, посао за 80 Лесковчана (ВИДЕО)

Југмедиа 11.10.2017
Румунска фабрика „Терастил“, која послује у оквиру „Терапласт групе“, отворила је данас у Лесковцу погон за проиозводњу грађевинских сендвич панела у којој има посла за 80 Лесковчана. Терастил је пре неколико месеца… »

Игор Јурић: Доживотна казна за убице деце

Југмедиа 11.10.2017
Председник фондације „Тијана Јурић“, Игор Јурић позвао је данас у Нишу грађане Србије да потпишу петицију за уводјење доживотне казне затвора за убице деце, без могућности помиловања. „Нисам сигуран да ће таква… »

Касачке трке: Главни пехар опет отишао у Велику Плану

Југмедиа 11.10.2017
Пехар „Ослобођење Града 11. Октобар“ освојило је данас на лесковачком хиподрому, по други пут, грло Алфа М.Г. (Тимбер Цханс-Армина), власника и возача М. Гајић из села Банчине у околини Велике Плане, коме је припала и… »