Извор: Нови магазин/Хроника архива вести 11.10.2017

Пиштаљка: Запаљен аутомобил узбуњивачу и сведоку на суђењу за корупцију у Новом Саду

Нови магазин 11.10.2017
Узбуњивачу Зорану Пандурову, који је помогао у откривању корупције у инспекцијској служби у Новом Саду, запаљен је аутомобил, пише данас портал "Пиштаљка". Како се наводи, аутомобил је запаљен прошле ноћи око 3.00… »

Притворен јавни извршитељ у Зрењанину

Нови магазин 11.10.2017
Виши јавни тужилац у Зрењанину је саслушао троје осумњичених током истраге продаје пословног простора привредном друштву Хоме интерпоинт из Новог Сада. Саслушани су јавни извршитељ из Новог Сада са седиштем у Зрењанину… »

У несрећи код Прокупља тешко повређен једанаестогодишњак

Нови магазин 11.10.2017
Један једанаестогодишњи дечак је тешко повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је данас Полицијска управа. Аутомобил је закачио руку дечака који је пешачио коловозом код… »

Смањене казне за убиство младића на градском тргу у Чачку

Нови магазин 11.10.2017
Веће Апелационог суда у Крагујевцу смањило је затворске казне за по две године окривљенима за убиство Чачанина Александра Јаћимовића (21), које се догодило пре годину и по дана на чачанском тргу, у тучи навијача… »

Четири удеса у Београду, нема теже повређених

Нови магазин 11.10.2017
У ноћи између уторка и среде у Београду су се догодила четири саобраћајна удеса у којима је повређено пет особа, рекла је јутрос портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. "Јутрос око 6.40 десила се незгода код Добановачке… »