Извор: ПЦ Пресс архива вести 11.10.2017

Гоогле плаћа све више како би свој претраживач учинио доминантним

ПЦ Пресс 11.10.2017
Компанија Гоогле тренутно троши све веће суме новца како би свој претраживач пласирала на различитим уређајима, те је само прошле године платила 7,2 милијарде долара произвођачима Аппле и Андроид телефона за такозване… »

Представљен Тесла Смартпхоне 3.3

ПЦ Пресс 11.10.2017
Породица уређаја Тесла постала је богатија за још једног члана, а јавности је 11. октобра представљен нови модел – Тесла Смартпхоне 3.3, који, по речима представника компаније ЦомТраде излази из оквира свог ценовног ранга… »

Александар Сератлић нови генерални директор СББ-а

ПЦ Пресс 11.10.2017
Досадашњи генерални дирекор Меркатора С, Александар Сератлић, после три година руковођења овим трговинским ланцем, преузео је 1. октобра дужност генералног директора СББ-а, провајдера телевизије, интернета и телефоније у… »

Самсунг представио Стар Варс роботе-усисиваче

ПЦ Пресс 11.10.2017
За све оне који су сањали да користе Силу ( Тхе Форце) за чишћење свог дома, Самсунг је недавно представио пар Стар Варс ПОВЕРбот™ усисивача, који су у претпродаји од 10. октобра. Стар Варс усисивачи долазе у облику Дартх… »

Компанија ОнеПлус прикупља корисничке податке без дозволе

ПЦ Пресс 11.10.2017
Кинеска компанија ОнеПлус започела је своје пословање 2013. године са идејом да направи бољи телефон, који би постао познат по свом квалитету, те приступачној цени. Данас њихова прилагођена верзија Андроид оперативног… »

Нова ВхатсАпп бизнис апликација

ПЦ Пресс 11.10.2017
ВхатсАпп гради потпуно нову услугу која ће се потпуно одвојити од регуларне верзије апликације. Тренутно се ради на драстично различитој верзији ВхатсАпп-а која је посебно развијена за предузећа, а неколико његових кључних… »

СМС порука као тестамент

ПЦ Пресс 11.10.2017
Аустралијски суд је недавно донео одлуку да непослата текстуална порука добије функцију тестамента, будући да је послужила у разрешењу оставинских неспоразума. Случај је разрешен у Врховном суду у аустралијском граду… »

Упознајте првог светског преводиоца емотикона

ПЦ Пресс 11.10.2017
Кеитх Брони, из Даблина, сматра се првим светским преводиоцем емотикона. Овај Ирац се појавио на ББЦ-у како би разговарао о свом веома неуобичајеном занимању, и управо тај снимак заједно са његовом титулом је постао виралан на… »

ИоуТубе уклонио садржаје који приказују модификовање оружја

ПЦ Пресс 11.10.2017
ИоуТубе је укинуо све садржаје који приказују начине на које може да се модификује одређено оружје како би се учинило смртоноснијим, а после напада у Лас Вегасу који је однео 58 живота. Будући да је 12 пушака које је… »

Модуларни УПС системи који вас неће изневерити

ПЦ Пресс 11.10.2017
Све из једне руке Риттал је заокружио своји понуду скалабилних решења за сигурност и непрекидност критичних сервиса у ИТ и индустријским компанијама: поред система рекова, хлађења, заштитних соба, у понуди су сада и… »