Извор: Пресс/Београд архива вести 11.10.2017

Опљачкана Весна Ривас: Лопови однели злато, позлаћени есцајг, вредне сувенире...

Пресс 11.10.2017
Учесница „Парова“ је годинама била на мети лопова и због бисте Војислава Шешеља. Фото: Небојша Мандић Весна Ривас је опљачкана. Лопови су провалили у њен стан у Батајници и однели највредније ствари. - Однели су јој… »

Данас облачно, понегде киша, а на планинама снег

Пресс 11.10.2017
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, а на високим планинама увече са слабим снегом. Фото:Б92.нет У већем делу земље дуваће слаб и умерен ветар, а на истоку повремено јак. Најнижа… »

Всс: Војници нису услужени јер "власник не воли војску"

Пресс 11.10.2017
Војни синдикат Србије је саопштио да двојица припадника Војске Србије нису били услужени у једном кафићу у Пожаревцу само зато што су носили униформе. Фото:б92.нет Како се наводи, то тога је дошло јер власник угоститељског… »

Била сам са татом и мамом, а онда се она изгубила у трави: Мала Јана испричала инспекторима шта се догодило на насипу

Пресс 11.10.2017
Јана Марјановић (6), ћерка убијене певачице Јелене, могла би да помогне у разоткривању злочина јер је истрага и дефинитивно утврдила да је била на насипу са оцем. Фото: Небојша Мандић, Приватна архива, Стефан Јокић Била… »

Спаковала кофере за беч! Овако Милица Дабовић изгледа у осмом месецу трудноће! (фото)

Пресс 11.10.2017
Бивша кошаркашица и њен партнер одлучили су да се њихово дете роди у главном граду Аустрије. Фото: Инстаграм Милица Дабовић је у поодмаклој трудноћи, а недавно је донела одлуку да се њен син роди у Бечу. Бивша… »